Uber ajunge și în Sibiu, cu reducere de 70% pentru primele 2 curse

Scris de | 22 septembrie, 2021
Uber ajunge și în Sibiu, cu reducere de 70% pentru primele 2 curse

Începând din această după-amiază, Uber va fi disponibil în Sibiu, unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania, cunoscută destinație turistică și fostă capitală culturală europeană.  Între 22.09.2021 și 03.10.2021, utilizatorii noi din Sibiu pot călători mai ușor prin oraș folosind codul promoțional HELLOSIBIU pentru o reducere de 70%, pentru până la 8 lei reducere/călătorie pentru 2 curse. 

În Sibiu, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute. Toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

Lansarea celui de-al treisprezecelea oraș pe data în care sărbătorim Ziua Internațională fără mașini nu este o coincidență. În timpul Săptămânii Europene a Mobilității, Uber împreună cu liderii pieței de mobilitate, a anunțat un manifest care reprezintă promisiunea companiilor de a contribui la crearea unor rețele urbane și regionale de mobilitate mai sigure, sustenabile și accesibile.

Acest manifest îi îndeamnă pe liderii europeni să accelereze procesul de implementare a inițiativelor care să ducă spre atingerea țintei de zero emisii în 2035. Inițiativele digitale de mediu au ca scop standardizarea regulilor de mobilitate urbană pe piața unică pentru a asigura accesul la mobilitate electrică multimodală construită în jurul transportului în comun.

Manifestul include 6 puncte care reprezintă angajamentul părților de a reinventa mobilitatea urbană și regională a secolului XXI:

  1. Acces universal la mobilitate: colaborarea cu orașele europene pentru a asigura accesul la toate modalitățile de transport urban și regional în comun, încercând concomitent să facă mijloacele de transport electric sau în comun mai convenabile decât deținerea unei mașini.
  2. Transportul public ca bază: parteneriate la nivel de sector public și privat pentru a se completa și extinderea accesului la transport public prin servicii și aplicații care le oferă oamenilor posibilitatea de a le schimba fără efort, atât în orașe, cât și în afara lor. 
  3. Decarbonizare rapidă: eliminarea carbonului din rețelele de mobilitate până în 2035, cel târziu, sau chiar mai devreme, conform condițiilor impuse de noile politici.
  4. Siguranța ca prioritate: angajamentul de a respecta proiectul Viziunea Zero pentru străzi sigure, asigurând tehnologie de ultimă oră pentru siguranță activă și pasivă ca parte integrată în toate mijloacele de transport fabricate și operate în cadrul platformelor noastre.
  5. Utilizarea responsabilă a datelor: susținerea orașelor în utilizarea tehnologiei, prin transparența sistemelor și fără a compromite datele utilizatorilor.
  6. Pregătire pentru viitor și rezistență: lucrând cu factorii de decizie politică și legislativă pentru a informa despre dezvoltarea unor reglementări care permit introducerea unor modalități noi de transport precum vehicule autonome și taxiuri zburătoare.

În România, Uber este acum disponibil în 13 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat. 

Cum se utilizează codurile promoționale: 

  • Deschide meniul din stânga sus al aplicației 
  • Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional ‘HELLOSIBIU’ pentru o reducere de 70%aplicată pentru 2 curse  Uber
  • Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
  • Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Sibiu în perioada 22.09.2021-03.10.2021

Etichete: , , ,