Se zvonește că iPhone 14 va aduce un design nou. Cum ar putea arăta telefonul Apple în 2022

Scris de | 28 septembrie, 2021
Se zvonește că iPhone 14 va aduce un design nou. Cum ar putea arăta telefonul Apple în 2022
foto via @ubergizmo.com

În mod obișnuit, Apple își reîmprospătează designul iPhone la fiecare doi ani, dar credem că de la iPhone 6, reproiectările au încetat să devină foarte evidente, deoarece s-au văzut doar câteva schimbări ici colo.

Cu toate acestea, acest lucru s-a schimbat anul trecut cu iPhone 12, după designul curbat al seriei iPhone 11 și se pare că putem aștepta cu nerăbdare o nouă reproiectare în 2022. Asta potrivit unui raport al lui Mark Gurman, care susține că pentru iPhone 14 se așteaptă să fie o „reproiectare completă”.

Potrivit lui Gurman, se pare că schimbarea minoră pe care am văzut-o în iPhone-ul din acest an a fost un semn că Apple lucrează la schimbări mai mari care ar putea dura mai mult timp pentru a fi implementate.

Aceasta nu este prima dată când auzim despre o potențială reproiectare, deoarece în urmă cu aproximativ o săptămână, analistul Ming-Chi Kuo a susținut că iPhone 14 ar putea elimina crestătura în favoarea unui decupaj perforat pe care îl vedem pe alte smartphone-uri Android. Indiferent dacă aceste rapoarte se dovedesc a fi corecte sau nu, rămâne de văzut, dar dacă ești în căutarea unei actualizări mai semnificative, ar putea merita să aștepți până în 2022.

Etichete: , , ,

Sursa: iPhone 14 Rumored To Be A ‘Complete Redesign’