Moto g60s ajunge în România de azi. La ce preț este disponibil

Scris de | 28 septembrie, 2021
Moto g60s ajunge în România de azi. La ce preț este disponibil

La o lună de la lansarea globală, Motorola anunță disponibilitatea locală pentru noul moto g60s, terminal echipat cu o baterie de 5000 mAh ce dispune de o încărcare TurboPower 50W, cea mai rapidă funcție de încărcare ce se găsește pe un telefon Motorola. Acesta oferă utilizatorilor 12 ore de funcționare în 12 minute de încărcare.

Telefonul are un ecran de 6.8 inci Max Vision FHD+, ce oferă o gamă cromatică cu 10% mai amplă. De asemenea, moto g60s are capacitatea de a oferi o luminozitate cu 25% mai mare la lumina soarelui și are o rată de refresh de 120 Hz.

Moto g60s este echipat cu procesorul MediaTek Helio G95 care are o viteză cu până la 8% mai mare față de generația anterioară. De asemenea, utilizatorii vor resimți o amplificare a performanței generată de cei 4/6 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare. De asemenea, poate fi adăugat până la 1 TB cu ajutorul unui card microSD.

Noul telefon Motorola integrează patru camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 MP, fiind susținut de tehnologia Quad Pixel care permite de 4x mai multă lumină pentru cadrele întuncate. Modul Night Vision aduce culori mai intense chiar și atunci când este luminozitatea redusă. Lentilele cu unghi ultra-wide de 118 grade cuprind de 4x mai multe elemente într-un cadru, iar lentilele Macro Vision aduc subiectul mai aproape pentru cele mai mici detalii.

În fine, telefonul integrează și modul Dual Capture, care permite utilizatorilor să înregistreze conținut video sau să facă poze cu ajutorul camerelor principale și a celei de selfie în același timp.

Moto g60s este de astăzi disponibil în România și poate fi achiziționat de pe site-ul Altex, în nuanța Ink Blue, la prețul recomandat de 1249 lei.

Etichete: , , , ,