Motorola lansează o nouă campanie de comunicare și anunță venirea lui moto g60 în România. Cu ce reducere uriașă vine telefonul

Scris de | 20 septembrie, 2021
Motorola lansează o nouă campanie de comunicare și anunță venirea lui moto g60 în România. Cu ce reducere uriașă vine telefonul

Motorola lansează #motorealism, o campanie de comunicare prin care își încurajează utilizatorii să fie exact așa cum sunt ei,  făcând apel la realitate, acceptare și autenticitate. Motorola a dezvoltat platforma online www.motorealism.ro, unde se vor regăsi o serie de episoade video în care sunt exemplificate diverse ipostaze care denaturează momentele reale în detrimentul unui fals care costă timp și efort.

De asemenea, pe platformă vor fi încărcate și regulile motorealismului, dar și informații despre una dintre cele mai importante lansări de produse ale companiei – familia de telefoane motorola edge 20 – care a și inspirat noua campanie de comunicare.

Prin #motorealism, Motorola vizează și apropierea de Generația Z, o generație care este puternic ancorată în digital, dar care se remarcă și prin implicarea pe care o arată față de rezolvarea diferitelor probleme sociale, politice și de mediu. Odată cu acest demers, Motorola își dorește să deschidă conversația online despre rolul pe care îl joacă tehnologia în viața fiecăruia dintre noi, despre cum putem învața unii de la alții lecția responsabilității, curajului și a adevărului, pornind de la premisa că fiecare persoană care-și prezintă realitatea are puterea de a-i inspira și pe ceilalți care au nevoie de empatie și de încurajare.

Motorola moto g60, disponibil la un preț excelent la lansare

Evenimentul de prezentare al noii campanii Motorola a servit și ca moment de anunțare al noului telefon al companiei care va ajunge în România, moto g60. Lansat mai devreme în acest an în alte piețe, moto g60 își va face în sfârșit debutul în Europa în această toamnă, iar în România va ajunge oficial pe 13 octombrie.

Telefonul are un ecran de 6,8 inci IPS LCD cu rată de refresh de 120Hz și înăuntrul său se află un procesor Snapdragon 732G. Vor exista variante cu 4GB și 6GB memorie RAM, iar stocarea este de 128GB. Motorola atrage de asemenea atenția asupra camerei principale a telefonului, un senzor de 108MP, în timp ce pe față se află un senzor de 32MP. Bateria este și ea remarcabilă, la 6000mAh.

Moto g60 se va lansa în România pe 13 octombrie, și va fi disponibil la Altex alături de o ofertă specială. Cu câteva zile înainte de lansare, Motorola va oferi vouchere în valoare de 500 de lei, care vor putea fi aplicate la achiziționarea telefonului. Astfel, moto g60 va ajunge de la un preț inițial de 1399 de lei la 899 de lei. Vom reveni cu mai multe informații cu privire la această campanie imediat ce va începe oficial.

Etichete: , , , , , ,