Clubhouse îți permite în sfârșit să înregistrezi conversații

Scris de | 1 octombrie, 2021
Clubhouse îți permite în sfârșit să înregistrezi conversații
foto via @9to5mac.com

Clubhouse primește o serie de funcții noi luna viitoare, inclusiv una pe care mulți oameni și-au dorit-o: înregistrarea în aplicație. Începând din octombrie, utilizatorii aplicației vor putea să înregistreze conversațiile, să le salveze în profilul și „clubul” lor sau să le descarce. Clubhouse numește funcția „ replays”, iar creatorii și moderatorii pot înregistra și pot activa sau dezactiva această opțiune. Camerele trebuie să fie publice pentru a fi înregistrate.

Împreună cu înregistrările complete, utilizatorii vor putea crea clipuri de partajare de 30 de secunde în camerele care o permit. Aplicația câștigă, de asemenea, o funcție de căutare, astfel încât oamenii să poată introduce un cuvânt cheie sau un nume și să primească camerele, persoanele, cluburile și biografiile care se potrivesc. În cele din urmă, funcția Spatial Sound vine acum și pe dispozitivele Android după lansarea pe dispozitivele iOS în august.

Pentru a crea un clip, utilizatorii pot apăsa pe o pictogramă foarfecă, ce va captura ultimele 30 de secunde de sunet. Acestea pot fi apoi descărcate local și partajate pe scară largă.

Etichete: , ,

Sursa: Clubhouse finally lets you record conversations