Razer lansează două noi produse entry level pentru gameri

Scris de | 1 octombrie, 2021
Razer lansează două noi produse entry level pentru gameri

Razer își extinde gama de produse dedicate streamingului cu un nou webcam și o placă de captură entry level. Kiyo X și Ripsaw X sunt alegerile potrivite pentru cei care se gândesc să devină streameri și vor să beneficieze de sunet și imagine de calitate.

Webcam-ul USB, Razer Kiyo X, oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă între rezoluția Full HD sau experiența oferită de streaming-ul cu 60 de cadre pe secundă, datorită celor două moduri de funcționare: 1080p 30FPS sau 720p 60FPS.

Setările se pot personaliza în timp real prin intermediul aplicației  Razer Synapse, iar claritatea imaginii este asigurată de funcția Auto Focus. Razer Kiyo X vine la pachet și cu Razer Virtual Ring Light, o aplicație de iluminare ce folosește monitorul PC-ului ca sursă de lumină, optimizând experiența din timpul apelurilor video sau a stream-urilor.

Placa de captură Razer Ripsaw X oferă o calitate video cu rezoluții de până la 4K la 30FPS. Folosind atât HDMI 2.0, cât și USB 3.0, placa oferă o latență aproape zero pentru orice dispozitiv compatibil, inclusiv camere DSLR sau camere video cu ieșire HDMI. Ripsaw X este o soluție de captură de tip ”plug-and-play”, care nu necesită instalarea de aplicații pe PC, fiind compatibilă cu cele mai populare aplicații de streaming.

PREȚURI

Kiyo X este disponibil la prețul de 89,99 euro pe pagina Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați.

Ripsaw X este disponibil la prețul de  139,99 Euro pe pagina Razer.com.

Etichete: , ,