Huawei MateBook 14s a fost lansat: display de 90Hz cu touchscreen și multe altele

Scris de | 8 octombrie, 2021
Huawei MateBook 14s a fost lansat: display de 90Hz cu touchscreen și multe altele
foto via @ubergizmo.com

Dacă ești în căutarea unui laptop relativ compact, atunci s-ar putea să fii interesat să afli că Huawei a lansat ultimul său MateBook. Aceasta se numește MateBook 14s și include câteva caracteristici interesante, cum ar fi un ecran tactil de 14,2 inci cu o rată de reîmprospătare de 90Hz.

Acest lucru este destul de interesant deoarece, în cea mai mare parte, majoritatea displayurilor pentru laptopuri de productivitate tind să fie limitate la 60Hz.

Sub capotă, MateBook 14s va fi alimentat de un procesor Intel Tiger Lake, iar utilizatorii pot alege dintre configurațiile Intel Core i5-11300H sau i7-11370H. Laptopul vine cu 8 GB de memorie RAM, dar există o opțiune de a-l upgrada la 16 GB, dacă ai nevoie, și vine, de asemenea, cu 512 GB de stocare, sau chiar 1 TB dacă este necesar.

O altă caracteristică interesantă a laptopului este faptul că, dacă ai o tabletă care rulează HarmonyOS 2.0, o poți utiliza ca afișaj secundar, similar cu caracteristica Sidecar a iPad-ului. Huawei MateBook 14s va avea un preț începând de la 1.100 USD și va fi lansat pe 27 octombrie în Marea Britanie, urmat de Europa și Asia.

Etichete: , , ,

Sursa: Huawei MateBook 14s Laptop Launched With 90Hz Touchscreen Display