Românii de la LEKTRI.CO lansează o nouă stație de încărcare pentru mașini electrice, denumită SVIK

Scris de | 8 octombrie, 2021
Românii de la LEKTRI.CO lansează o nouă stație de încărcare pentru mașini electrice, denumită SVIK

LEKTRI.CO lansează noua stație de încărcare SVIK, cu integrare smart home, ce poate fi ușor instalată în spații private (acasă, la sediul firmei etc.) dar și publice (parcări de lungă durată). Produsă în România, stația oferă un preț accesibil și diverse funcții menite să faciliteze procesul de încărcare, alături de posibilitatea de monetizare, prin integrare în rețeaua LEKTRIfy.

„Noua stație este gândită să fie foarte accesibilă pentru clientul rezidențial, dar și businessurilor care doresc să ofere astfel de beneficii angajaților ori parcările private. Mai mult, prin intermediul serviciului de public sharing al stației, această achiziție poate aduce clientului și câștiguri financiare. Diferențele față de alte modele constau în simplitatea produsului, ce poate fi caracterizat ca un gadget pentru home automation, care respectă toate standardele și certificările legislative și este foarte accesibil”, a declarat Claudiu Suma, CEO LEKTRI.CO.

SVIK poate fi ușor conectat la WiFi prin intermediul aplicației dedicate, oferind acces la multe funcții, inclusiv pornirea/oprirea încărcării de la distanță, setarea curentului de încărcare, programarea în anumite intervale orare, setarea luminozității și adaptarea dinamică a puterii de încărcare (Load Balancing).

Totodată, stația poate fi integrată în rețeaua LEKTRIfy care înregistrează în prezent peste 300 puncte de încărcare la nivel european. Astfel, deținătorul stației poate vedea userii care încarcă, energia livrată, poate verifica sesiunile de încărcare și analiza istoricul încărcărilor și, totodată, poate monetiza ori deconta pe firmă încărcările electrice.

Printre funcționalitățile tehnice oferite de modelul SVIK, se numără și reglarea dinamică a puterii de încărcare în funcție de ceilalți consumatori din rețeaua electrică, astfel încât stația se poate instala în orice locație, indiferent de puterea disponibilă. De asemenea, în cazul instalațiilor fotovoltaice, încărcătorul este capabil să adapteze curentul de încărcare în funcție de producția panourilor fotovoltaice, maximizând astfel energia verde utilizată.

SVIK este al treilea model de încărcător conceput și produs de LEKTRI.CO, iar compania își propune să producă un volum lunar de peste 1000 de unități destinate piețelor cu o densitate mare de vehicule electrice. Încărcătorul SVIK a fost lansat oficial vineri, 8 octombrie, în cadrul Salonului Auto București SAB 2021, iar până pe 17 octombrie va fi expus alături de celelalte produse LEKTRI.CO la standul B2-76.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,