Mercusys anunță Halo H50G, un sistem Mesh Gigabit

Scris de | 11 octombrie, 2021
Mercusys anunță Halo H50G, un sistem Mesh Gigabit

Mercusys anunță lansarea primului său sistem Whole Home Mesh Wi-Fi Gigabit, Halo H50G. De asemenea, Mercusys lansează în premieră și aplicația proprie, prin care dispozitivele companiei vor putea fi configurate și gestionate mai rapid.

Mercusys Halo H50G funcționează ca un sistem unitar cu viteze Wi-Fi de până la 1.9 Gbps, pentru un semnal mai bun în fiecare colț al casei.

Mercusys Halo H50G: Streaming

Halo H50G a fost conceput pentru ca cele trei unități individuale AC1900 să asigure o acoperire de până la 557 mp. Astfel, utilizatorii nu trebuie să întrerupă activitatea pentru a schimba rețeaua sau pentru a reseta routerul.

În același timp, pentru a păstra conexiunile mai puternice, au fost adăugate noi tehnologii precum AP Steering, Band Steering și APS (Adaptive Path Selection), care selectează automat cea mai bună conexiune pentru dispozitivele utilizatorilor.

Sistemul Mesh Halo H50G include mai multe unități pentru a se adapta în funcție de fiecare locuință, indiferent dacă este vorba despre apartamente, case foarte mari sau cu mai multe etaje. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot identifica cea mai eficientă poziționare pentru fiecare unitate. Dacă pachetul de 3 unități nu este suficient, se pot adăuga oricând mai multe unități Halo.

Mercusys Halo H50G: Peste 100 de dispozitive conectate la Wi-Fi

Fiecare unitate a sistemul Mesh Wi-Fi H50G oferă conexiuni dual-band rapide, cu viteze combinate de până la 1.9 Gbps. Cu 6 fluxuri de date, Halo H50G poate oferi dispozitivelor mai multă lățime de bandă. Astfel, sistemul Mesh poate asigura viteze optime pentru până la 100 de dispozitive, iar cu ajutorul tehnologiei MU-MIMO, Halo H50G menține telefoanele, computerele și dispozitivele IoT conectate simultan.

Mercusys Halo H50G: Aplicația Mercusys

Odată cu lansarea sistemului mesh, Mercusys pune la dispoziția utilizatorilor și prima sa aplicație mobilă. Utilizatorii trebuie să urmeze pașii de pe ecran, generați din aplicația Mercusys, pentru a parcurge întreg procesul de instalare și configurare a echipamentelor în câteva minute. Mai mult, tot cu ajutorul aplicației aceștia pot gestiona timpul petrecut online de copii, QoS (Quality of Service), rețelele pentru oaspeți (Guest Network), rapoartele lunare și alertele pentru noi dispozitive conectate.

Mercusys Halo H50G: Preț

Sistemul mesh Mercusys Halo H50G (3 pack) este disponibil la un preț recomandat de 479,99 RON și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.

Etichete: , ,