Modul prin care Facebook va aminti adolescenților să mai ia câte o pauză de la rețeaua socială

Scris de | 12 octombrie, 2021
Modul prin care Facebook va aminti adolescenților să mai ia câte o pauză de la rețeaua socială
foto via @indianexpress.com

Social media este o modalitate excelentă de a fi la curent cu toate noutățile despre prieteni și familie și, de asemenea, de a vedea ce face restul lumii, însă uneori poate fi dăunătoare pentru sănătatea mintală. Acest lucru este din cauza faptului că, uneori, oamenii sunt obsedați de social media și încep să se compare cu ceea ce văd în mediul online.

Această obsesie nesănătoasă poate fi fatală, mai ales pentru utilizatorii tineri și mai ușor de impresionat. Facebook a decis să implementeze o funcție de reamintire pentru utilizatorii săi adolescenți, în care aceștia vor fi atenționați să ia o pauză de pe rețelele sociale din când în când pentru a ajuta la sănătatea mintală.

Potrivit vicepreședintelui afacerilor globale de la Facebook și fostului vicepremier britanic Nick Clegg, care a declarat pentru CNN: „Vom introduce ceva care cred că va face o diferență considerabilă”.

Compania nu a precizat în mod specific când va fi lansată funcția, dar ar putea fi ceva de așteptat în viitor. Apple și Google au deja funcții similare în care pot arăta utilizatorilor cât timp petrec pe anumite aplicații și le permit acestora să stabilească limite de timp.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: Instagram Will Remind Teens To Take A Break