Viitoarele AirPods ar putea funcționa ca un aparat auditiv

Scris de | 14 octombrie, 2021
Viitoarele AirPods ar putea funcționa ca un aparat auditiv
foto via @ubergizmo.com

Apple va dezvolta AirPod-uri care s-ar putea sincroniza cu Apple Watch pentru a face măsurători de temperatură, pentru a evalua postura corporală și chiar pentru a funcționa ca un aparat auditiv pentru cei cu deficiențe de auz.

Conform raportului de la WSJ, prototipul noilor AirPod-uri indică faptul că ele vor măsura temperatura corpului chiar din interiorul urechii utilizatorului. Mai mult, senzorii de temperatură să vor sincroniza cu senzorul de temperatură din Apple Watch Series 8.

Noua caracteristică a dispozitivului care funcționează ca aparat auditiv ar putea avea, de asemenea, implicații importante pentru cei cu unele dificultăți auditive. Funcția Conversation Boost este o funcție nouă în AirPods Pro, care permite utilizatorului să aibă un volum și o claritate a vocii îmbunătățite. Designul de bază AirPods constă din microfoane, amplificatoare și procesorul necesar pentru claritatea și volumul vocii îmbunătățite.

Cu toate acestea, nu este clar dacă noile modele vor dispune de o funcție cu totul nouă sau dacă va fi doar o îmbunătățire a caracteristicii actuale Conversation Boost. Raportul a menționat că este posibil ca FDA să ia în considerare extinderea capacității bateriilor pentru o astfel de nouă clasă de aparate auditive multifuncționale.

Nu există încă nici o indicație când și dacă aceste noi AirPods vor deveni un produs comercial.

Etichete: ,

Sursa: Future AirPods could monitor body temperature and function as a hearing aid – Report