Apple AirPods 3, lansate oficial: Spatial Audio, rezistență la apă și o autonomie generoasă

Scris de | 19 octombrie, 2021
Apple AirPods 3, lansate oficial: Spatial Audio, rezistență la apă și o autonomie generoasă

Astăzi, la evenimentul său, Apple a făcut oficiale zvonurile legate de AirPods 3. Noul model de căști wireless vine cu o durată de viață mai bună a bateriei, un senzor de detectare intraauriculară și un adaptor EQ.

AirPods 3 dispun de Spatial Audio, ceea ce înseamnă că fac sunetul spațial și îl “redirecționează” în funcție de poziția și mișcările capului. Senzorul de detectare intraauriculară întrerupe automat redarea atunci când scoți AirPod-ul din ureche. Microfoanele Beamforming blochează zgomotul ambiental în timpul apelurilor telefonice, concentrându-se pe vocea ta.

Durata de viață a bateriei este acum evaluată la șase ore, carcasa dispunând de patru încărcări suplimentare pentru un total de 30 de ore. În plus, există încărcare rapidă: cinci minute de încărcare oferă aproximativ o oră de viață a bateriei.

AirPods 3 au, de asemenea, suport MagSafe, astfel încât să le poți încărca wireless cu un încărcător MagSafe. Noile căști pot fi comandate astăzi pentru 179 dolari și vor fi disponibile în peste 27 de țări și regiuni pe 26 octombrie.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple unveils AirPods 3 with longer battery life and MagSafe support, Apple Music Voice Plan