Cel mai nou produs Apple va suferi de pe urma întârzierilor de producție

Scris de | 20 octombrie, 2021
Cel mai nou produs Apple va suferi de pe urma întârzierilor de producție
foto via @9to5mac.com

Apple ar putea lansa setul cu cască de realitate mixtă, ochelarii de realitate augmentată (AR) și lentilele de contact de realitate augmentată până în 2022, 2025 și, respectiv, 2030. Planurile Apple pentru o cască de realitate mixtă și ochelari de realitate augmentată sunt de ceva timp, dar lentilele de contact cu realitate augmentată par a fi noi. 

Am auzit multe despre setul cu cască de realitate mixtă al Apple în ultima vreme și încă nu avem nicio idee despre momentul în care compania va introduce efectiv acest nou dispozitiv. Într-o nouă notă pentru investitori văzută de 9to5Mac, analistul Ming-Chi Kuo susține că setul cu cască AR/VR de la Apple va întâmpina întârzieri de producție datorită designului său complex.

Kuo susține că cerințele de design industrial ale Apple pentru noul ecran sunt „mult mai mari decât la produsele concurenților”. Analistul spune că Apple dorește să aibă un ecosistem solid de hardware, software și servicii la lansare. Ca urmare, produsul ar putea fi întârziat.

Pe baza surselor din lanțul de aprovizionare Apple, Ming-Chi Kuo consideră că producția în masă a noilor căști Apple va începe în al patrulea trimestru al anului 2022, în timp ce ea era programată anterior pentru al doilea trimestru al anului 2022. El mai spune că Young Optics din Taiwan, unul dintre posibilii furnizori de componente pentru noul dispozitiv Apple, vor fi puternic afectați de întârziere.

 

Etichete: , ,

Sursa: Kuo: Apple’s mixed reality headset to face production delays due to complex design