Cerințele minime de sistem pentru trilogia GTA remastered

Scris de | 20 octombrie, 2021
Cerințele minime de sistem pentru trilogia GTA remastered
foto via @ubergizmo.com

Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City și Grand Theft Auto: San Andreas vor fi relansate pentru platformele moderne la sfârșitul acestui an, a anunțat vineri Rockstar Games. Acum, conform unei postări de pe forumurile GTA, au fost dezvăluite toate cerințele de sistem de care ai nevoie pentru a rula jocul pe PC-ul tău.

Începând cu specificațiile minime, vei avea nevoie de un PC care să aibă un procesor Intel Core i5-2700K sau AMD FX-6300, un NVIDIA GeForce GTX 760 2GB sau AMD Radeon R9 280 3GB GPU, 8GB RAM, 45GB de stocare și care să ruleze Windows 10.

Apoi, pentru specificațiile recomandate, vorbim despre un PC cu un procesor Intel Core i7-6600K sau AMD Ryzen 5 2600, un GPU NVIDIA GeForce GTX 970 4GB sau AMD Radeon RX 570 4GB, 16 GB RAM și 45 GB de stocare și și care să ruleze Windows 10.

Potrivit anunțului Rockstar la începutul acestei luni, „Grand Theft Auto: Trilogia – Ediția Definitivă va include actualizări generale, inclusiv îmbunătățiri grafice și îmbunătățiri moderne ale jocului pentru toate cele trei titluri, păstrând în același timp aspectul clasic al originalelor”.

 

Etichete: , ,

Sursa: This Is What You Need To Run GTA Trilogy On Your PC