Adobe te lasă acum să lucrezi în Photoshop și Illustrator direct din browser

Scris de | 27 octombrie, 2021
Adobe te lasă acum să lucrezi în Photoshop și Illustrator direct din browser
foto via @justcreative.com

Adobe a anunțat că a făcut un pas major în ceea ce constă aducerea pe web a aplicațiilor Photoshop și Illustrator. De acum le poți permite colaboratorilor să deschidă și să vadă munca pe care o realizezi dintr-un browser, pentru a oferi mai ușor comentarii și feedback.

Astfel, nu va mai fi nevoie să descarci aplicația pentru a vizualiza fișierele. Aceasta înseamnă că îți poți arăta munca direct unei agenții de publicitate sau altor clienți care nu au nevoie sau nu doresc produsele Adobe. Pe lângă instrumentele de colaborare de bază, Adobe îți va oferi și câteva instrumente de editare de bază în browser care îți vor permite să faci „ajustări minore și editări rapide” fără a fi nevoie să deții aplicațiile Illustrator sau Photoshop. Acestea includ lucruri precum selecția, corecția minoră a culorilor și multe altele.

De asemenea, compania care tocmai a fost numită ca având „cei mai fericiți angajați din lume”, a anunțat lansarea „Creative Cloud Spaces”, o platformă care permite echipelor de angajați să contribuie cu mai multe tipuri de conținut într-un singur loc. Practic, este vorba de o funcție de „whiteboard”, similară cu ceea ce se găsește în aplicații precum Microsoft Teams sau Klaxoon, unde membrii unei echipe le pot arăta colegilor lor documente, imagini sau orice alte lucruri sunt necesare pentru un proiect.

Etichete: , ,

Sursa: Adobe brings Photoshop and Illustrator to the web