Aplicațiile 3D cuceresc lumea fashion-ului (P)

Scris de | 27 octombrie, 2021
Aplicațiile 3D cuceresc lumea fashion-ului (P)

Casa Gucci a sărbătorit 100 de ani de existență cu lansarea unui magazin digital, prin care clienții se pot plimba și descoperi noua colecție Gucci.

The Digital Pop Up Store lansat de Gucci este menit să ofere o întreagă experiență imersivă, care te transpune in interiorul magazinului, și îți oferă o perspectivă complet nouă și diferită de simplul shopping online clasic. De altfel, tot mai multe case mari de fashion propun prezentarea noilor colecții prin intermediul aplicațiilor 3D sau chiar a jocurilor, precum a fost cazul casei de fashion Balenciaga, care a prezentat colecția Fall Winter 21 prin intermediul unui joc video.

Colecția Gucci 100 poate fi astfel descoperită în întregime prin magazinul digital cu design 3D, care te invită să pătrunzi în lumea luxului autentic și să vezi cele mai noi piese ale casei, “simțind” întreaga experiență de shopping ca și cum te-ai afla chiar tu în interiorul magazinului. Astfel, poți descoperi în exclusivitate noile articole vestimentare, dar și accesorii, precum genți, pantofi, ochelari (pe care ii poti vedea si pe site-ul koptic.ro).

Chiar după accesul în locație, clienții sunt întâmpinați de o “roată a norocului”, pe care aceștia trebuie să o învârtă pentru a “câștiga” una dintre cele 100 de melodii din playlist-ul dedicat Gucci 100. Pentru Alessandro Michele, directorul de creație Gucci, celebrarea celor 100 de ani înseamnă o călătorie în istoria plină de extravaganță, rafinament și viziune a casei, redată prin muzică: “Dacă ar fi să personific casa Gucci, ar fi un om care rămâne veșnic tânăr, îndrăgostit de muzică, care ar dori mereu să se afle în locuri unde să o poată asculta sau chiar compune.”

Desigur, magazinul există și în realitate, însă doar pentru o perioadă scurtă de timp, făcând parte dintr-un concept dedicat centenarului casei, care are ca scop deschiderea unor magazine aparte dedicate diferitelor perioade Gucci, în cele mai mari centre de fashion ale lumii, precum Milano, Paris, Londra, Hong Kong, New York și altele.

Casa Gucci este una din cele mai importante și influente case de fashion din lume. Eclectic, romantic și contemporan, Gucci redefinește luxul secolului 21. Înființată în Florența în 1921 de către Guccio Gucci, casa este una dintre cele mai importante case de modă de lux din lume. Fiind una dintre cele mai vechi case din industria modei, Gucci și-a început activitatea producând genți de voiaj de lux, pantofi si poșete din piele, mătase si tricotaje pentru elita italiană.

Descoperă ultima colecție de ochelari de soare și rame de vedere GUCCI, disponibilă acum pe koptic.ro, House of Luxury Eyewear.

K OPTIC, singurul site din România dedicat 100% ochelarilor de designer, reprezintă o incursiune în lumea luxului, un loc în care toate colecțiile de ochelari sunt aliniate cu calendarul mondial de fashion, și respectă totodată ADN-ul fiecărui brand din portofoliu: Gucci, Cartier, Saint Laurent, Montblanc, Alexander, Balenciaga, Bottega, Boucheron, Chloé, Dunhill și Cazal.

Etichete: , , , ,