iMac-ul cu chipset M1 Pro/Max este așteptat în prima jumătate a anului 2022

Scris de | 3 noiembrie, 2021
iMac-ul cu chipset M1 Pro/Max este așteptat în prima jumătate a anului 2022

La începutul acestui an, Apple a lansat oficial primul său iMac cu procesor M1. Acesta a venit sub forma unui nou model de 24 de inci, cu un design complet diferit față de iMac-urile din trecut, dar i-a lăsat pe mulți să se întrebe despre iMac-ul mai mare, de 27 de inci și când am putea vedea o nouă variantă a acestuia.

Se pare că Apple este așteptată să aducă un nou model de iMac în prima jumătate a anului 2022, dar de data aceasta va veni cu noile chipset-uri M1 Pro și M1 Max.

Modelul de bază va avea 16 GB de RAM și 512 GB de spațiu de stocare și va avea un design similar cu iMac-ul din acest an, cu excepția marginilor. Ne putem aștepta la funcții precum ProMotion și utilizarea mini LED-ului pentru display, un port HDMI, suport pentru card SD, USB-C și, se pare, Face ID. Nu se menționează dimensiunea afișajului, așa că putem doar presupune că aceste specificații vor fi pentru modelul de 27 de inci. Oricum ar fi, presupunem că este doar o chestiune de timp până când vedem noua versiune a acestui model.

 

Etichete: , ,

Sursa: iMac With M1 Pro/Max Chipset Expected In First Half Of 2022