Netflix are acum jocuri în aplicația sa de Android

Scris de | 4 noiembrie, 2021
Netflix are acum jocuri în aplicația sa de Android

Netflix este foarte cunoscut pentru serviciile sale de streaming video, dar la începutul acestui an, compania și-a anunțat planurile de a-și extinde portofoliul, adăugând și jocuri. Compania a început ulterior să testeze funcția în Polonia, dar pentru cei care au așteptat cu nerăbdare ceea ce ar putea avea de oferit Netflix în acest sens, așteptarea a luat sfârșit. Acest lucru se datorează faptului că Netflix a anunțat că a început să-și lanseze serviciul de jocuri pentru utilizatori.

Acesta va fi disponibil pe mobil, unde utilizatorii pot juca jocuri prin aplicația Android, dar utilizatorii iOS vor fi nevoiți să aștepte puțin mai mult. Potrivit Netflix, jocurile care vor fi disponibile inițial sunt Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast și Teeter Up. Este o selecție foarte mică de jocuri pentru început, dar ne imaginăm că, în timp, compania va extinde cel mai probabil această ofertă.

Deși Netflix este o companie de streaming, jocurile nu vor fi jucate în acest fel. În schimb, te poți gândi la acest lucru fiind similar cu Apple Arcade, unde plătesti un abonament fix în fiecare lună, dar ai acces la un întreg catalog de jocuri. Netflix cere doar un abonament activ la serviciul său pentru a juca și nu există costuri suplimentare.

Etichete: , , ,

Sursa: Netflix’s Gaming Service Has Launched For All, Now Available On Android