OnePlus anunță lansarea lui OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition

Scris de | 8 noiembrie, 2021
OnePlus anunță lansarea lui OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition

OnePlus are o istorie a colaborării cu diferite branduri, pentru a oferi experiențe noi, de care utilizatorii să se bucure. OnePlus a decis să își unească forțele cu PAC-MAN din dorința de a oferi aceleași specificații și caracteristici de top ale Nord 2 într-un concept care duce divertismentul la un nou nivel. Cu alte cuvinte, OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition este rapid, fluid și mult mai distractiv.

Culoarea, materialul și finisajul pentru noul telefon sunt speciale. Telefonul vine cu un capac din spate regândit, cu un design cu două straturi, cu cerneală fosforescentă aplicată pe stratul interior, care permite dispozitivului să strălucească în întuneric, prezentând labirintul clasic al jocului.

La nivel software, versiunea specială vine cu o interfață de utilizare a OxygenOS revizuită și completată cu personajul PAC-MAN. Mai mult, OnePlus a gamificat experiența software a dispozitivului inserând jocuri, provocări și o mulțime de elemente de conținut PAC-MAN exclusive (și ascunse) pe care utilizatorii trebuie să le deblocheze. Software-ul reimaginează senzația oferită de un joc arcade, însă fără a mai fi nevoie de folosirea a zeci de fise.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition va fi vândut într-o singură variantă cu 12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare, la prețul de 529 €.

Utilizatorii au șansa de a câștiga unul din noile telefoane, accesând acest link și jucând jocul PAC-MAN. Dacă aceștia vor pbține un scor suficient de mare, vor avea șansa de a câștiga unul din cele trei dispozitive, împreună cu o pereche gratuită de OnePlus Buds Z.

De asemenea, utilizatorii care au jucat PAC-MAN pe website dar nu au câștigat un telefon vor avea șansa de a primi coduri de acces anticipat care le vor permite să comande dispozitivul și să îl primească înaintea vânzărilor generale. Toți cei care câștigă un cod de acces anticipat vor primi și o pereche gratuită de OnePlus Buds Z dacă vor comanda și dispozitivul.

Lista premiilor și momentele la care vor fi disponibile:

Luni, 8 noiembrie – miercuri, 10 noiembrie (concurs cu PAC-MAN, partea 1)

  • Trei câștigători vor fi selectați. Aceștia vor primi câte un OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition și câte o pereche de OnePlus Buds Z
  • Alți câștigători vor fi selectați; aceștia vor câștiga vouchere pentru acces anticipat, care le vor permite să achiziționeze în avans OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition. De asemenea, aceștia vor primi gratuit o pereche de OnePlus Buds Z, atunci când vor comanda telefonul

Vineri, 12 noiembrie – luni, 15 noiembrie (concurs cu PAC-MAN, partea 2)

  • Câștigătorii selectați vor primi un voucher care le va permite să revendice o pereche gratuită de OnePlus Buds Z, dacă vor comanda un OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition atunci când încep vânzările generale.

Doar utilizatorii din Europa și India pot participa la concursul PAC-MAN, iar câștigătorii vor fi anunțați pe forumul comunității OnePlus.

Etichete: , , , , ,