Instagram se pregătește să lanseze opțiunea de abonare la influenceri

Scris de | 10 noiembrie, 2021
Instagram se pregătește să lanseze opțiunea de abonare la influenceri
foto via @verve.ie

În acest moment, singura modalitate prin care influencerii de pe Instagram pot câștiga bani prin intermediul platformei este să caute ei înșiși sponsori și colaboratori, sau să fie contactați de către aceștia – practic din reclamă și promovare. Pe platforme precum YouTube însă, creatorii pot pune reclame și pot câștiga bani din acestea.

Astfel, se pare că Instagram se pregătește să lanseze o nouă funcție pentru influencerii de pe platforma sa, sub formă de abonamente. Compania declarase deja la începutul acestui an că va explora ideea abonamentelor, iar acum atât Sensor Tower, cât și Apptopia raportează că aceasta pare să se pregătească să lanseze această nouă opțiune.

Conform constatărilor celor două site-uri, se pare că Instagram ar putea începe cu abonamente între 0,99 dolari și 4,99 dolari pe lună și, în același timp, par să creeze, de asemenea, insigne Instagram pe care fanii și urmăritorii le pot folosi pentru a-și arăta susținerea influencerilor preferați.

În prezent, nu se știe când va fi lansată această nouă funcție, dar ar putea dura destul de mult până când influencerii vor avea o nouă posibilitate de a monetiza conținutul de pe Instagram. 

Etichete: , , ,

Sursa: Instagram Appears To Be Getting Ready To Launch Creator Subscriptions