Apple lucrează la o dronă pentru pasionații de video

Scris de | 12 noiembrie, 2021
Apple lucrează la o dronă pentru pasionații de video
foto via @9to5mac.com

O cerere de brevet publicată luna trecută a sugerat că o dronă Apple ar putea fi în lucru. Alte două cereri de brevet legate de drone au ieșit la iveală astăzi, cu dosarele originale sugerând o anumită încercare din partea Apple de a păstra secretul lucrării.

Fiind o companie americană, Apple se adresează de obicei la US Patent & Trademark Office (USPTO), așa că aici este locul în care majoritatea oamenilor caută indicii. Cererile de brevet făcute în alte țări sunt mai greu de identificat. Patently Apple notează că compania dinCupertino a depus inițial ambele cereri de brevet pentru drone Apple în Singapore.

Apple a depus inițial în Singapore cu numărul 10202004252X în mai 2020 pentru a păstra secretul proiectului. O a doua cerere de brevet pentru dronă a fost depusă inițial și în Singapore sub numărul 10202002204W. Cu toate acestea, ambele au fost acum depuse și în SUA.

Apple brevetează o mulțime de lucruri care nu ajung niciodată pe piață. Cu toate acestea, dronele ar părea o categorie de produse destul de logică pentru Apple cel puțin de explorat, având în vedere că fotografia și videografia sunt deja domenii cheie de interes pentru iPhone și Mac.

Etichete: , ,

Sursa: More Apple drone patent applications spotted, with apparent attempt at secrecy