“Take a break” îți va aminti să iei o pauză de la Instagram

Scris de | 12 noiembrie, 2021
“Take a break” îți va aminti să iei o pauză de la Instagram
foto via @indianexpress.com

Manager-ul Instagram, Adam Mosseri, a anunțat că aplicația a început să testeze o nouă funcție numită „Take a Break” pentru a ajuta utilizatorii să-și reducă timpul petrecut pe Instagram și să-i încurajeze să ia o pauză după ce au petrecut o anumită perioadă de timp pe aplicație.

Este o funcție care iti va permite să setezi mementouri în aplicație pentru a lua o pauză de la aplicația Instagram după ce o utilizezi în mod continuu timp de 10, 20 sau 30 de minute.

Mosseri a spus că funcția „Take a Break” este dezvoltată ca „parte a efortului mai larg de a încerca să le ofere oamenilor mai mult control asupra experienței lor de pe Instagram” și că vom vedea „mai multe idei ca aceasta pe viitor.

„Instagram a colaborat cu experți terți pentru a dezvolta funcția „Take a Break” și va fi lansată pentru un număr mic de utilizatori în zilele următoare. Compania plănuiește să o lanseze cândva în decembrie și, dacă testarea decurge fără probleme, „Take a Break” va fi disponibila pentru toți utilizatorii într-o lună sau două.

Etichete: ,

Sursa: Instagram Wants Users To Start Taking Breaks