iOS 15.2 va aduce îmbunătățiri pentru iPhone 13. Camera macro va putea fi activată și dezactivată oricând

Scris de | 15 noiembrie, 2021
iOS 15.2 va aduce îmbunătățiri pentru iPhone 13. Camera macro va putea fi activată și dezactivată oricând

Una dintre caracteristicile gamei iPhone 13 este capacitatea de a face fotografii macro. Cu toate acestea, modul macro este activat automat atunci când detectează un obiect de aproape, ceea ce uneori nu este ceea ce intenționează utilizatorul. Ulterior, Apple a introdus o comutare în setări în care utilizatorii puteau dezactiva manual modul macro.

Cu toate acestea, acest lucru nu este ideal. Dacă utilizatorul ar dori să-l folosească din nou mai târziu? Din fericire, se pare că, în sfârșit, în iOS 15.2, Apple face modificări. Potrivit unui tweet al lui @DylanMcD8, se pare că în cea mai recentă versiune beta a iOS 15.2, Apple adaugă o comutare macro în Cameră.

Atunci când detectează o imagine foarte apropiată, o pictogramă mică cu o floare devine galbenă pentru a indica că este în modul macro. Cu toate acestea, dacă aceasta nu a fost intenția utilizatorului, poate pur și simplu să atingă pictograma pentru a o dezactiva și să o apese din nou pentru a o reactiva.

Este rapid și ușor de utilizat și nu știm de ce acest lucru nu a făcut parte din sistem din prima, dar presupunem că mai bine mai târziu decât niciodată. iOS 15.2 este încă în versiune beta și această caracteristică este doar pentru iPhone 13, care acceptă macro, așa că dacă deții un iPhone 13, așteaptă-te la o actualizare în curând. 

Etichete: , , ,

Sursa: iOS 15.2 Add Macro Toggle In The Camera App