OnePlus lansează o ediție specială Pac-Man pentru Nord 2 5G

Scris de | 15 noiembrie, 2021
OnePlus lansează o ediție specială Pac-Man pentru Nord 2 5G

În iulie, OnePlus a lansat OnePlus Nord 2 5G, cel mai nou mmebru al gamei de smartphone-uri accesibile a companiei. Astăzi, OnePlus lansează o ediție specială a OnePlus Nord 2 în colaborare cu BANDAI NAMCO Europe: OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition. Acesta le oferă utilizatorilor o experiență personalizată, cu jocuri distractive, provocări și conținut exclusiv PAC-MAN.

Un design PAC-MAN

OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition reimaginează designul OnePlus Nord 2 cu un capac cu strat dublu pe partea din spate. Prin stratul exterior, designul OnePlus este combinat cu elemente PAC-MAN, precum clasicele PAC-DOTS și personajul PAC-MAN. Stratul interior prezintă un design fosforescent lucios care strălucește în întuneric și dezvăluie un labirint neon, inspirat din jocul PAC-MAN. De asemenea, elementele OnePlus și Nord sunt integrate în labirint. 

Slider-ul pentru alerte al OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition are aceeași culoare albastră ca fantomele vulnerabile din PAC-MAN, vizibile atunci când jucătorul mănâncă un POWER PELLET. 

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition vine cu un suport pentru telefon PAC-MAN DIY, cu personaje populare din clasicul joc arcade. Designul suportului este inspirat de celebrele scări Penrose și simbolizează bucla de joc a lui PAC-MAN. 

OxygenOS gamified 

OxygenOS primește o schimbare retro pentru OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition, începând cu icoanele care au fost redesenate cu o estetică pixelată, inspirată de jocurile video lo-fi. 

OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition vine și cu imagini de fundal statice și dinamice personalizate, care ilustrează diferite etape ale călătoriei lui PAC-MAN în universul OnePlus. Ca un tribut adus jocului PAC-MAN, utilizatorii vor trebui să completeze o serie de provocări pe smartphone pentru a debloca mai multe imagini de fundal ascunse. 

Alte tipuri de conținut PAC-MAN de pe dispozitiv includ un filtru personalizat pentru cameră, animații personalizate și jocul PAC-MAN 256 preinstalat.

Nu în ultimul rând, dispozitivul mai beneficiază de conținut PAC-MAN care poate fi deblocat, cum ar fi tonuri de apel, stickere foto și multe altele. Toate acestea pot fi deblocate completând provocările pe OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition.

Preț și disponibilitate 

OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition va fi disponibil începând de marți, 17 noiembrie, ora 13:00, la prețul de 529€. O singură variantă a dispozitivului va fi vândută pe  site-ul producătorului, cea cu 12GB RAM și 256GB spațiu de stocare.