Gucci își invită fanii în locațiile Gucci Places, prin intermediul unui nou concept din aplicația Gucci (P)

Scris de | 26 noiembrie, 2021
Gucci își invită fanii în locațiile Gucci Places, prin intermediul unui nou concept din aplicația Gucci (P)

Gucci invită din nou fanii casei într-o călătorie digitală plina de lux, fantezie și mai ales, extravaganța caracteristică uneia dintre cele mai mari case de fashion din lume. Proiectul Gucci Places, lansat prin intermediul aplicației “Gucci” include de acum încă 6 locații pe listă, ce așteaptă să fie descoperite și să ofere utilizatorilor ocazia de a vedea în exclusivitate locațiile care sunt o sursă vie de inspirație pentru Alessandro Michele, directorul de creație al casei Gucci.

Cu siguranță te aștepți ca o casă de fashion precum Gucci să aibă unele dintre cele mai spectaculoase prezentări de fashion și magazine de prezentare la fel de grandioase. Însă ce nu te aștepți e ca locații precum un cimitir, un muzeu sau chiar un castel să fie printre locațiile adăugate de către extravaganta casă pe lista “Gucci Places”.

Ce sunt și unde sunt, mai exact aceste locații denumite “Gucci Places”? Poți afla cu ajutorul aplicației Gucci, care îți oferă oportunitatea de a vizita virtual toate aceste locuri, într-un mod interactiv, unic și bineînțeles, foarte creativ, cu ajutorul unei albine care zboară peste toate aceste locații pe o hartă “desenată”.

Aplicația Gucci oferă utilizatorilor și posibilitatea de a afla despre istoria fiecărui loc și mai mult, folosește serviciile de geo locație ale telefonului personal pentru a trimite notificări când aceștia se află în apropierea unei locații din cele aflate in ”Gucci Places”. Odată ajunși acolo, utilizatorii pot câștiga ecusoane pe care le pot distribui pe rețelele sociale dar și descoperi colecțiile casei.

Ideea din spatele acestui concept este ca, prin intermediul aplicației virtuale, iubitorii casei Gucci să poată vizita locații din Coreea de Sud până în Statele Unite și să le ofere sentimentul de apartenență la o comunitate unită. Locațiile sunt special alese pentru a surprinde, a crea interes și mai ales, a spori creativitatea.

Așadar, prin intermediul aplicației Gucci te vei putea transpune în locații precum: Chatsworth, în Derbyshire, Anglia, Biblioteca Angelica din Roma, Castelul Sonnino din Montespertoli, Maison Assouline din Anglia, Muzeul de Artă din Los Angeles, Cimitirul Hollywood Forever din Los Angeles, Bibo, în Hong Kong, Watz, în Tokio și altele.

Descoperă ultima colecție de ochelari de soare și rame de vedere GUCCI, disponibilă acum pe koptic.ro, House of Luxury Eyewear.

K OPTIC, singurul site din România dedicat 100% ochelarilor de designer, reprezintă o incursiune în lumea luxului, un loc în care toate colecțiile de ochelari sunt aliniate cu calendarul mondial de fashion, și respectă totodată ADN-ul fiecărui brand din portofoliu: Gucci, Cartier, Saint Laurent, Montblanc, Alexander, Balenciaga, Bottega, Boucheron, Chloé, Dunhill și Cazal.

Etichete: , , , ,