Spotify îi ajută pe cei care vor să asculte soundtrack-uri ale serialelor sau filmelor de pe Netflix

Scris de | 26 noiembrie, 2021
Spotify îi ajută pe cei care vor să asculte soundtrack-uri ale serialelor sau filmelor de pe Netflix
foto via @ubergizmo.com

Pe lângă poveste, filmări și editare grozava, muzica joacă, de asemenea, un rol important in crearea unui film sau a unei emisiuni de televiziune bune. Acesta este motivul pentru care multe filme cu buget mare tind să angajeze compozitori celebri pentru a ajuta la compunerea coloanelor sonore pentru filmele lor.

Unele dintre ele sunt, de asemenea, emblematice, astfel încât oamenii doresc să se bucure de coloana sonoră si in timpul liber, nu numai pe parcursul filmului. Dacă îți plac coloanele sonore ar putea fi interesant să afli că Spotify a făcut echipă cu Netflix pentru a lansa un hub dedicat Netflix pe platforma sa. Acest centru va găzdui coloane sonore ale unora dintre emisiunile tale Netflix preferate, precum și alt conținut, cum ar fi podcasturi, în care oamenii ar putea discuta despre emisiunile respective.

Potrivit Netflix, „În cadrul hub-ului, fanii vor avea acces ușor la listele de redare oficiale pentru hituri TV populare precum La Casa de Papel (Money Heist), Bridgerton și On My Block, precum și coloana sonoră oficială pentru seriale precum Squid Game.

Este de fapt o idee destul de inteligentă și va fi disponibilă atât pentru utilizatorii Spotify gratuit, cât și pentru utilizatorii Premium din S.U.A., Canada, Australia, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Irlanda și India. Ne așteptăm ca în cele din urmă să includă mai multe țări, dar deocamdată doar cei care locuiesc în țările menționate se vor putea bucura de această funcție.

Etichete: , , , ,

Sursa: Spotify Launches A Netflix Hub For Dedicated Soundtracks