Tesla lansează primul ATV pentru copii mari și mici

Scris de | 5 decembrie, 2021
Tesla lansează primul ATV pentru copii mari și mici

Îți amintești când erai copil și mergeai la magazinul de jucării și vedeai acele mașini de jucărie alimentate cu baterii pe care le puteai conduce?

Tesla a dezvăluit Cyberquad ATV, o mașină de jucărie electrică concepută pentru copii, sau pentru parinti. După cum puteți vedea în fotografie, Cyberquad a fost în mod clar inspirat de Cybertruck-ul Tesla, cu excepția faptului că acum este un ATV și a fost proiectat pentru a fi condus de copii. Cyberquad are o autonomie de 15 mile la o încărcare completă și atinge o viteză maximă de 10 mph, ceea ce nu este foarte rapid, dar acesta este un lucru bun pentru părinții care ar putea fi îngrijorați că ar putea fi prea rapid pentru copii.

A fost conceput pentru copiii cu vârsta de 8 ani și mai mari. Va fi reîncărcabil și va dura aproximativ 5 ore pentru a se reîncărca complet, dar nu vă așteptați să îl puteți încărca folosind rețeaua Supercharger a Tesla.

Acestea fiind spuse, Cyberquad nu va fi ieftin. Are un preț de 1.900 dolari, ceea ce o face o jucărie destul de scumpă pentru copilul tău, dar dacă îți poți permite, de ce nu?

Etichete: , ,

Sursa: Tesla Unveils The Cyberquad ATV For Kids