Un Apple Watch robust ar putea fi lansat pentru iubitorii de sporturi extreme

Scris de | 7 decembrie, 2021
Un Apple Watch robust ar putea fi lansat pentru iubitorii de sporturi extreme
foto via @ubergizmo.com

Apple a susținut întotdeauna că Apple Watch-ul are un display rezistent, dar evident că smartwatch-urile celor de la Apple nu sunt neapărat concepute pentru a fi dispozitive robuste. Acesta este motivul pentru care cei care doresc să folosească Apple Watch în scopuri mai dificile tind să cumpere carcase de la terți pentru a le proteja împotriva zgârieturilor și crăpăturilor. Cu toate acestea, am auzit de la începutul acestui an zvonuri că Apple ar putea plănui să lanseze un model sport robust pentru Apple Watch.

Nu este clar cum ar putea arăta acest model robust, dar se presupune că ar putea avea o carcasă realizată din materiale care sunt mai rezistente la zgârieturi, căderi și lovituri. Ar fi o mișcare interesantă a Apple, mai ales că produsele Apple tind să se încline spre designuri mai elegante, așa că nu suntem siguri cum ar putea arăta un ceas robust din perspectiva companiei din Cupertino.

Totuși, ar fi o modalitate bună de a atrage clienți, deoarece cei care preferă modele mai robuste și mai durabile tind să se uite către alte mărci precum Garmin sau Polar, așa că aceasta ar putea fi o modalitate pentru Apple de a atrage un nou grup de utilizatori pentru smartwatch-urile sale.

Etichete: , , , ,

Sursa: Rugged Apple Watch For Sports Expected To Launch In 2022