Apple a creat o pereche de AirPods-uri transparente. De ce nu au mai fost lansate

Scris de | 6 decembrie, 2021
Apple a creat o pereche de AirPods-uri transparente. De ce nu au mai fost lansate
foto via @ubergizmo.com

Căștile Apple AirPods sunt destul de recunoscute prin finisajul lor alb, dar cu toate acestea, se pare că în perioada în care erau în stadiul de prototip, Apple ar fi creat o pereche de AirPod-uri cu o carcasă transparentă. Fotografiile AirPod-urilor transparente de la Apple au fost distribuite pe Twitter de Giulio Zompetti, un cunoscut colecționar de dispozitive Apple rare. Acestea au o carcasă transparentă pentru tulpina căștilor și un plastic alb pentru bucata care intră în urechi.

Evident, acestea nu au fost niciodată destinate vânzării, dar credem că arată destul de bine. AirPod-urile originale aminteau ca design de EarPod-urile pe care Apple obișnuia să le includă cu iPhone-urile sale. De atunci, Apple a reproiectat AirPod-urile, iar modelul mai nou are un design cu „tulpină” mai scurtă. Compania din Cupertino este așteptată să lanseze o nouă pereche de AirPods Pro (a treia generație) în 2022.

Designul prototipului de AirPods-uri amintește puțin de căștile Nothing ear (1), lansate în acest an de noua companie a lui Carl Pei, al căror review îl poți vedea aici. Acestea au fost îndelung lăudate pentru design-ul inovator și extrem de diferit față de majoritatea dispozitivelor de pe piața căștilor true wireless, astfel că putem presupune că, dacă cei de la Apple ar fi decis să lanseze căștile cu un design transparent, ar fi primit și ei destul de multe laude.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple Made Transparent AirPods As A Prototype