Google Stadia și-a lansat aplicație pentru televizoarele LG

Scris de | 9 decembrie, 2021
Google Stadia și-a lansat aplicație pentru televizoarele LG
foto via @worldnewsera.com

Stadia este compatibil acum oficial cu televizoarele smart LG, prin intermediul propriei aplicații, începând de astăzi, a anunțat Google. Integrarea a fost dezvăluită inițial la începutul acestui an de către LG.

Aplicația Stadia poate fi descărcată direct pe televizor din LG Content Store, fără a fi nevoie de un stick de streaming extern sau de un device. Aplicația funcționează numai cu televizoarele inteligente LG care rulează webOS 5.0 și webOS 6.0, sisteme existente pe seriile 2020 și 2021 de televizoare LG.

Tot ce-i necesar pentru utilizatorii LG este un cont Stadia și un controler compatibil pentru a începe să joace unele dintre cele mai bune jocuri Stadia, în streaming, pe televizoarele lor. Cei care nu au cumpărat un controler Stadia ieftin sau gratuit în trecut pot sincroniza un controller third-party prin Bluetooth sau prin aplicația mobilă Stadia cu Phone Link.

Google a lansat Stadia pentru mai multe dispozitive în iunie anul trecut, dar asistența oficială a fost stabilită pentru un număr limitat de dispozitive care rulează Google TV și Android TV. Orice dispozitiv Android TV sau Google TV poate rula Stadia, deși din punct de vedere tehnic, totul e într-un stadiu de „asistență experimentală”, unde rezultatele pot varia în funcție de dispozitiv.

Etichete: , , ,

Sursa: Google Stadia launches official app for LG Smart TVs