Turiștii vor putea adăuga la Apple Wallet cheile camerelor de hotel

Scris de | 10 decembrie, 2021
Turiștii vor putea adăuga la Apple Wallet cheile camerelor de hotel
foto via @ubergizmo.com

În majoritatea timpurilor, atunci când te cazezi într-un hotel, vei primi un card care poate fi folosit pentru a debloca ușa camerei. Cu toate acestea, în ultimii ani, smartphone-urile și-au găsit o utilitate și în acest sens, unele hoteluri testând schimbarea acestei metode de deblocare la una cu o aplicație pentru smartphone-uri. Asta înseamnă însă că utilizatorii trebuie să descarce o aplicație separată pentru a utiliza cheia. Acest lucru poate fi enervant, deoarece nu toată lumea își dorește să aibă o aplicație pe telefon pe care ar putea-o folosi doar de câteva ori și imaginează-ți că mergi la mai multe hoteluri și trebuie să descarci toate aplicațiile. Sună supărător, nu?

Vestea bună este că Apple ajută la eficientizarea acestui lucru cu o actualizare a aplicației Wallet. Odată cu noua actualizare, utilizatorii vor putea să adauge chei digitale la Apple Wallet și să-și deblocheze camerele de hotel. Aceasta va acoperi inițial hotelurile Hyatt sau, mai precis, șase locații diferite Hyatt. Acestea includ Andaz Maui at Wailea Resort, Hyatt Centric Key West Resort & Spa, Hyatt House Chicago/West Loop-Fulton Market, Hyatt House Dallas/Richardson, Hyatt Place Fremont/Silicon Valley și Hyatt Regency Long Beach. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să-și țină iPhone-ul sau Apple Watch-ul lângă încuietoarea ușii hotelului și, presupunând că stai în afara camerei corecte, se va debloca.

Hyatt susține că în cele din urmă vor lansa funcția în toate locațiile lor, dar pentru moment, cele enumerate mai sus vor fi singurele care acceptă funcția.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple Wallet Now Supports Digital Keys For Hotel Rooms