Amazon are o pagină secretă de cupoane, plină cu oferte majore în aproape toate categoriile

În calitate de cumpărători pasionați de pe Amazon, suntem profesioniști în a ne umple cărucioarele cu cele mai bune descoperiri pentru cele mai bune extravaganțe de cumpărături ale retailerului, de la Prime Day până la Black Friday. Astăzi, în Noul An deja, vă dezvăluim un mic secret (major) care vă va economisi o mulțime de fonduri, pentru și mai mult shopping! Ați folosit vreodată un cupon când faceți o achiziție pe Amazon? Probabil că nu. Așa că, când am descoperit că piața online are o secțiune întreagă dedicată în întregime cupoanelor, am știut că secretul este prea bun pentru a fi păstrat, mai ales pentru cititorii Connect!

Intrați în secțiunea de cupoane sub-radar a Amazon, Amazon.com/Coupons, unde puteți găsi oferte de reduceri în aproape fiecare categorie. Această pagină magică, care economisește bani, este disponibilă tuturor și oricui are un cont Amazon. Cu siguranță este timpul să vă înscrieți la Amazon Prime, deoarece unele dintre aceste cupoane stelare sunt exclusive pentru membrii Prime.

Probabil nu ați prins zilele în care decupai ofertele din ziare și reviste pentru prețuri imbatabile. Dar, la fel ca nostalgia de a lua o zi pentru a tăia cupoanele din circulară și a le aduce în magazin, cupoanele Amazon trebuie, de asemenea, tăiate înainte de a face achiziția. Cu toate acestea, odată ce „decupați” cuponul (ceea ce înseamnă doar să faceți clic pe un buton), cuponul va fi salvat în contul vostru, iar reducerea va fi aplicată automat la finalizarea comenzii.

Odată ce intrați pe pagina de cupoane Amazon, vă veți trezi copleșiți de economii și entuziasm. Am marcat aceste secțiuni de cupoane pentru a vă face economiile mai ușor de accesat. Cele mai populare categorii: pentru casă și bucătărie; de frumusețe și îngrijire a pielii; îmbrăcăminte, pantofi și bijuterii; gastronomie și produse alimentare; sănătate și îngrijire personală; electronice; gazon și grădină și, nu în ultimul rând, jucării și cupoane pentru copii.

Expiră cupoanele Amazon? Din păcate, da. Amazon scrie pe site-ul său: „cupoanele sunt valabile doar pentru o perioadă limitată”. Cu toate acestea, spre deosebire de cupoanele tradiționale care au o dată de expirare imprimată pe ele, aceste cupoane digitale în prezent nu par să ofere o dată exactă de expirare. În schimb, atunci când un cupon se apropie de expirare, acesta va fi plasat într-o secțiune numită „Expirare în curând”. Această secțiune va apărea în partea de sus a paginii de pornire a Cuponului Amazon. Cumpărați acum înainte de a fi prea târziu pentru unele dintre articolele voastre preferate, chiar dacă tocmai ați primit cadouri de Sărbători. Happy shopping!