Un tată din Singapore s-a trezit cu o factură de 15.000 de dolari, cheltuiți de fiica sa pe un joc

Scris de | 4 ianuarie, 2022
Un tată din Singapore s-a trezit cu o factură de 15.000 de dolari, cheltuiți de fiica sa pe un joc
foto via @ubergizmo.com

O mulțime de jocuri în aceste zile adoptă modelul free-to-play, în care jocul în sine este gratuit, dar dezvoltatorii câștigă bani fie prin anunțuri în joc, fie prin achiziții ale unor diverse iteme din joc. De-a lungul timpului, am întâlnit multe povești despre părinți care descoperă facturi enorme generate de cheltuielile pe care le fac copiii lor în timpul jocului.

Din nefericire pentru un tată din Singapore, fiica lui de 18 ani a reușit să strângă o datorie uriașă de aproximativ 15.000 de dolari din achiziții în aplicație în popularul joc gacha, Genshin Impact. Acest lucru este conform unui raport de la The Straits Times, în care se arată că tatăl a primit un telefon de la banca lui care l-a informat despre o plată ratată în valoare de 15.000 de dolari. Achizițiile au fost făcute după ce fiica și-a folosit contul Grab (versiunea Asiei de Uber) pentru a-l conecta la joc. Tatăl îi furnizase inițial cardul de credit fiicei sale pentru a-și acoperi cheltuielile de transport când aceasta folosea Grab, dar se pare că fiica a reușit să-și conecteze contul Grab la joc, ceea ce i-a permis și să facă achiziții prin intermediul acestuia.

Vestea bună este că tatăl a reușit să recupereze jumătate din suma cheltuită, dar se pare că acest lucru a fost făcut din bunăvoință. Totuși, 7.000 de dolari reprezintă o mulțime de bani de cheltuit pe un joc, iar potrivit avocatului Lionel Tan, întrucât fiica avea 18 ani și are vârsta legală pentru a încheia contracte, ar fi greu de susținut în instanță că nu știa ce face.

Etichete: ,

Sursa: Dad Hit With $15,000 Bill After Daughter Goes On Genshin Impact Shopping Spree