Apple anunță noi funcții Fitness Plus. Cum poți alerga în cele mai mari orașe ale lumii

Scris de | 11 ianuarie, 2022
Apple anunță noi funcții Fitness Plus. Cum poți alerga în cele mai mari orașe ale lumii
foto via @ubergizmo.com

Apple tocmai a anunțat câteva funcții noi pentru serviciul său de abonament Fitness Plus, menite să îți facă alergarea de dimineață mai plăcută. Time to Run este doar un exemplu și îți oferă posibilitatea de a alerga într-un oraș diferit în fiecare săptămână. Programul va începe cu trei orașe – Londra, Brooklyn și Miami Beach. Vei avea un ghid audio cu sfaturi și, pe lângă acestea, vei obține fotografii și muzică diferite în funcție de oraș.

Apple oferă, de asemenea, noi adiții la Artist Spotlight, astfel încât să ai o gamă mai largă de muzică care te poate ghida prin antrenament. Se adaugă și conținut nou la caracteristica Time to Walk – tehnic vorbind, avem astfel parte de un al treilea sezon cu podcasturi și sesiuni audio.

Collections este un nou mod care implică un grup de persoane cu același scop. Activitățile inițiale oferite în acest mod sunt 30-Day Core Challenge, îmbunătățirea posturii prin pilates, metode de a-ți perfecta pozițiile de yoga, alergarea primului 5K și alte câteva programe similare.

Tot noul conținut este disponibil deja pentru 10 dolari pe lună sau poți alege un abonament anual pentru 80 de dolari. Bineînțeles, este necesar să ai un Apple Watch pentru a te bucura de aceste beneficii și funcții.

Etichete: , ,

Sursa: Apple announces new Fitness Plus features