Oppo Find X5 Pro apare într-o fotografie ce indică un parteneriat cu Hasselblad

Scris de | 17 ianuarie, 2022
Oppo Find X5 Pro apare într-o fotografie ce indică un parteneriat cu Hasselblad

În 2021 OnePlus începea un parteneriat cu suedezii de la Hasselblad, nume respectat în segmentul camerelor foto şi al tehnologiei optice. OnePlus 9 şi OnePlus 9 Pro aveau tuning de culori Hasselblad, iar acum cei de la Oppo au preluat acest parteneriat, se pare. O scăpare a lui Oppo Find X5 Pro dezvăluie acest lucru.

Oppo Find X5 Pro ar trebui să debuteze în următoarele săptămâni şi a apărut pe web sub formă de fotografii live. Îşi face apariţia într-o postare pe reţeaua de socializare Weibo, cu acel design în „pantă” al predecesorului, dar cu modul foto asimetric. Imaginea dezvăluie un logo Hasselblad, dar şi „Powered by MariSilicon”, un chipset special pentru procesarea de imagine, un NPU dezvăluit de Oppo la Inno Day 2021.

Parteneriatul cu Hasselblad nu e chiar o surpriză, de vreme ce OnePlus şi Oppo şi-au început contopirea în 2021. Şi-au pus la comun departamentele R&D, iar telefoanele OnePlus din anumite ţări au deja ColorOS de la Oppo în loc de OxygenOS. Oppo Find X5 Pro va fi flagshipul Oppo din acest an şi este aşteptat cu 12 GB RAM, 256 GB stocare, ColorOS 12.1 şi procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Oppo a confirmat deja sosirea sa în trimestrul 1 din 2022. Alte dotări apărute online includ un ecran 2K cu refresh rate de 120 Hz, o baterie de 5000 mAh cu încărcare la 80W pe fir şi o cameră tripla cu senzor principal de 50 MP, o cameră ultrawide de 50 MP şi un senzor de 13 MP probabil pentru camera telephoto.

Sursa foto

Etichete: , , , ,

Sursa: Phone Arena