Tableta Oppo Pad apare în benchmark-uri cu procesorul Qualcomm Snapdragon 870

Scris de | 18 ianuarie, 2022
Tableta Oppo Pad apare în benchmark-uri cu procesorul Qualcomm Snapdragon 870

Oppo pregăteşte de ceva vreme o tabletă, care a mai avut parte de multiple scăpări, iar ultima a venit recent. Ea implică un benchmark, mai precis GeekBench, care dezvăluie detalii despre aşa numitul Oppo Pad.

Parte a conglomeratului BBK, Oppo e străină de tablete, dar surata sa Realme a lansat deja un Realme Pad şi pregăteşte şi un Realme Pad 2. Celălalt brand soră, Vivo are la rândul său în pregătire o tabletă Nex Pad sau iQOO Pad, conform unor certificări. Revenind la Oppo Pad, tableta a primit certificarea 3C, care confirmă că vine cu încărcare la 33W.

Tableta a apărut în benchmark-uk GeekBench 4, sub numele de cod OPD2101. E drept că nu ar trebui să ne entuziasmeze prea tare scorurile mari, fiind vorba despre GeekBench 4 aici şi nu noul GeekBench 5. Numele de cod din benchmark e acelaşi cu cel de la certificarea 3C. Se confirmă faptul că terminalul rulează Android 11 şi are 6 GB RAM la bord. Apare şi menţiunea numelui de cod „kona” şi frecvenţa de 3.19 GHz.

Oppo Pad vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 870, iar precedentele scăpări menţionau un ecran de 11 inch IPS LCD cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli şi refresh rate de 120 Hz. Ar trebui să aibă şi o cameră duală cu senzor principal de 13 MP şi secundar de 8 MP, ultrawide. Dotările sunt completate de o baterie de 8000 mAh şi 256 GB stocare.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena