Filme oricând, oriunde? Acum e posibil cu The Freestyle, de la Samsung

Scris de | 19 ianuarie, 2022
Filme oricând, oriunde? Acum e posibil cu The Freestyle, de la Samsung

Dispozitivul compact poate produce o imagine de 1080p la o diagonală de până la 100 de inci.

Vă puteți bucura acum de o experiență de cinema oriunde și oricând doriți, datorită celor de la Samsung.

 

Cel mai recent proiector al gigantului electronic sud-coreean este un dispozitiv ultra-compact, care arată mai mult ca o cutie de supă decât o sursă pentru experiențe de film pe ecranul mare. Nu vă luați însă după aparențe, deși este mic, este foarte voinic! Chiar dacă proiectorul poate fi considerat de dimensiuni mici, promite să fie la fel de capabil ca și rivalii săi mai mari și mai staționari.

Desigur, primul lucru pe care îl veți observa la Freestyle este dimensiunea. Are doar 6,7 inci înălțime și cântărește 1,8 kilograme, ceea ce aduce o mulțime de beneficii: îl puteți plasa cu ușurință într-o geantă sau îl puteți muta într-o altă cameră fără să vă gândiți. De asemenea, vine cu un suport la 180 de grade care vă permite să-l înclinați astfel încât să puteți viziona filme pe aproape orice suprafață, chiar și pe tavan.

Freestyle-ul este, de asemenea, destul de puternic. Poate proiecta o imagine cu un diametru de 30 până la 100 de inchi la o luminozitate de până la 550 de lumeni. Veți dori să stingeți luminile, dar dacă vă uitați la filme de groază și prietenei îi este frică, veți vedea în continuare imaginea clar. De asemenea, produce o imagine clară de 1080p, cu focalizare automată, aliniere automată și calibrare inteligentă (toate acestea pot fi ajustate de pe telefon), astfel încât imaginea să fie clară și vibrantă, indiferent de textura sau culoarea peretelui sau a ecranului . Există, de asemenea, un difuzor încorporat care oferă sunet la 360 de grade.

Deși s-au făcut unele sacrificii pentru a încadra Freestyle într-un pachet atât de mic, acesta dispune în continuare de un port HDMI și USB-C și rulează Tizen, care este același software care alimentează televizoarele inteligente ale mărcii. Asta înseamnă că poți folosi proiectorul pentru a transmite în flux orice serial, videoclip sau film preferat Îl poți folosi și pentru alte lucruri, cum ar fi proiectarea fotografiilor pe perete sau pur și simplu doar pentru a asculta muzică.

Noul proiector ultraportabil de la Samsung vă permite să vizionați filme în orice cameră a casei

Dacă toate acestea au intrigat cineastul din tine, poți precomanda acum Freestyle-ul prin site-urile Samsung. De asemenea, este disponibil pentru cumpărare prin Amazon, livrarea fiind așteptată pe 14 februarie, adică veți face un cadou foarte cool de Valentines Day.

Etichete: ,