Huawei Watch GT Runner este un ceas de fitness cu poziţionare globală superioară

Scris de | 27 ianuarie, 2022
Huawei Watch GT Runner este un ceas de fitness cu poziţionare globală superioară

Huawei Watch GT Runner este cel mai nou produs adus de Huawei în Europa şi ceasul de fitness vine cu un corp ușor, un design îmbunătățit al antenei GPS și aceeași viață excelentă a bateriei specifică celorlalte purtabile Huawei. Dispozitivul este disponibil în China din noiembrie, iar acum apare în Europa.

Vine cu un corp de 46 mm şi are un ecran AMOLED rotund de 1,43 inchi, monitorizare cardiacă TruSeen 5.0, poziționare GNSS încorporată și o autonomie a bateriei de 14 zile. Designul ceasului este realizat în așa fel încât antenele să fie în afara cadranului, ceea ce va îmbunătăți semnalul și acoperirea la comunicarea cu sateliții L1 și L5. Ceasul rulează HarmonyOS 2.0, care include şi un antrenor cu AI pentru joggeri.

Afișează intensitatea antrenamentului, nivelul de oboseală, timpul de recuperare, monitorizează somnul, saturația de oxigen, stresul, ritmul cardiac. Dispune de 100 de moduri de sport, inclusiv yoga, alergare pe bicicletă eliptică, cardio, HIIT, snowboard, înot.

Prețul purtabilului este de 299 EUR. Huawei oferă mai multe oferte şi bundle-uri pentru cumpărători: cei din Germania pot obține gratuit o pereche de Freebuds 4i, precum și un abonament de un an la Adidas Running Premium. Clienții francezi vor primi gratuit un cântar Huawei Scale 3, în timp ce italienii pot opta pentru boxa portabila Huawei Sound Joy pentru doar 50 EUR în plus, în loc să plătească prețul integral de 150 EUR.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena