Philips Sound a lansat noi căşti TWS, boxe Bluetoooth pentru sport

Scris de | 31 ianuarie, 2022
Philips Sound a lansat noi căşti TWS, boxe Bluetoooth pentru sport

În afară de televizoare OLED şi LCD de generaţie nouă, Philips a prezentat în această săptămână şi noutăţi din segmentul audio. E vorba despre produsele prezentate de Philips Sound, mai precis boxe Bluetooth pentru sport Philips S4807 şi S7807, plus căştile Philips A7507 TWS. Găsiţi detalii mai jos.

Philips A7507: căști in-ear cu un confort sporit

Căștile Philips A7507 TWS pun la bătaie o calitate excelentă a sunetului, indiferent dacă sportivii se antrenează într-o sală de sport zgomotoasă, aleargă afară sau fac drumeții într-un mediu cu mult vânt. Acest lucru se realizează printr-o combinație între redarea sunetului prin difuzoarele mari acoperite cu grafen și compatibilitatea cu codecuri LDAC și AAC.

Un nou sistem ANC Pro oferă posibilitatea de a alege fie izolarea completă de zgomotul de fundal, fie pătrunderea sunetului ambiental. Este folosit un algoritm dedicat pentru a reduce doar zgomotul vântului.

Specificațiile lui Philips A7507 includ microfoane cu conducție osoasă pentru a îmbunătăți claritatea vocii în timpul apelurilor, chiar și atunci când utilizatorii aleargă sau fac drumeții. Autonomia bateriei este de opt ore de redare, în timp alte 21 de ore de încărcare sunt oferite de carcasa căştilor. Datorită încărcării rapide oferite de conexiunea USB-C, 15 minute de încărcare oferă utilizatorului o autonomie de o oră.

Căștile Philips A7507 asigură un confort sporit utilizatorului datorită includerii de stabilizatoare și dopuri pentru căști într-o varietate de dimensiuni și forme, astfel oferind o potrivire perfectă oricărui utilizator.

Philips S7807 și S4807: boxă portabilă cu un design robust

Noile boxe portabile beneficiază de aceeași filozofie de design ca și căștile sport Philips. Aduc un design robust și rezistență la apă, fiind confortabile și ușor de transportat, cu un sunet excelent acasă sau în natură. Finisajul robust din cauciuc cu dublu strat este disponibil pe negru și roșu sau alb și galben, cu accente gri și un șnur detașabil.

Philips S7807 oferă un sunet puternic, de înaltă calitate, în raport cu dimensiunile sale compacte, de doar – 104 x 104 x 280 mm. Asta deoarece include un tweeter de 20 mm, alături de două woofere medii/bas de 70 mm plus un difuzor pasiv pentru a garanta un bas profund dar și medii și înalte clare. Puterea totală este de 40 de wați, iar autonomia de 24 de ore. Boxa poate fi folosită și pentru a încărca alte dispozitive, acționând ca un power bank de 5000 mAh.

Philips S4807 este o boxă portabilă mai mică, având o dimensiune compactă de 70 x 70 x 169 mm. Pune la dispoziţie un sunet puternic datorită includerii unui tweeter de 20 mm, a unui difuzor mediu/bas de 45 mm plus două difuzoare pasive. Oferă o putere totală de 10 Wați și o autonomie de 12 ore.

Atât Philips S7807, cât și S4807 oferă o conexiune Bluetooth 5.2 multipunct la mai multe dispozitive și posibilitatea de apeluri simple, prin activarea asistentului vocal. Pe lângă faptul că sunt robuste, puternice și ușor de transportat, noile boxe pot fi conectate între ele pentru a oferi un sunet stereo mai puternic.

Boxele portabile Philips GO S4807 și S7807 vor fi disponibile e piața din România începând cu luna Martie, iar căștile True Wireless Philips GO A7507 vor fi disponibile din noiembrie.

Etichete: , , , , ,