ASUS prezintă mini PC-urile compacte PN52 şi PN64, cu procesoare de generaţie nouă

Scris de | 3 februarie, 2022
ASUS prezintă mini PC-urile compacte PN52 şi PN64, cu procesoare de generaţie nouă

ASUS a prezentat la început de lună februarie 2022 două noi mini PC-uri compacte, pentru cei cu spaţiu de lucru limitat. Acestea sunt ideale pentru zona comercială sau mediul de afaceri şi e vorba despre ASUS Mini PC PN64 şi ASUS Mini PC PN52.

Cele două dispozitive sunt compacte şi vin cu o carcasă cu design special, cu nervuri şi margini zimţate. Se încadrează în segmentul PC-urilor cu volum de 1 litru şi aduc design al răcirii revoluţionar, care asigură o performanţă stabilă pentru procesoarele de la interior. Măsoară 120 x 130 x 55.5 mm.

Mini PC PN64 este dotat cu un procesor Intel Core Gen 12 care operează în tandem cu memorie RAM DDR5-4800. Sistemul suportă extensia imaginii pe maxim patru ecrane și include cinci porturi USB și unul configurabil. Acesta permite conectarea dispozitivelor de stocare sau a altor dispozitive. Oferind un grad sporit de flexibilitate, sistemul a fost proiectat pentru a permite acces facil la modulele de stocare și de memorie, pentru upgrade-uri rapide.

Mini PC PN52 are la bază un procesor din cea mai recentă serie AMD Ryzen H, cu grafică integrată AMD Radeon. Mini PC-ul include două SSD-uri M.2 2280 și un HDD SATA de 2,5 inchi. PN52 dispune de două porturi HDMI și de șapte porturi USB, inclusiv un port USB 3.2 Gen 2 Type-C care suportă DisplayPort 1.4 și alimentare la 120 de wați.

Cele două produse vor fi disponibile pe piața românească la sfârșitul trimestrului al doilea al anului în curs.

 

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,