ASUS prezintă mini PC-urile compacte PN52 şi PN64, cu procesoare de generaţie nouă

Scris de | 3 februarie, 2022
ASUS prezintă mini PC-urile compacte PN52 şi PN64, cu procesoare de generaţie nouă

ASUS a prezentat la început de lună februarie 2022 două noi mini PC-uri compacte, pentru cei cu spaţiu de lucru limitat. Acestea sunt ideale pentru zona comercială sau mediul de afaceri şi e vorba despre ASUS Mini PC PN64 şi ASUS Mini PC PN52.

Cele două dispozitive sunt compacte şi vin cu o carcasă cu design special, cu nervuri şi margini zimţate. Se încadrează în segmentul PC-urilor cu volum de 1 litru şi aduc design al răcirii revoluţionar, care asigură o performanţă stabilă pentru procesoarele de la interior. Măsoară 120 x 130 x 55.5 mm.

Mini PC PN64 este dotat cu un procesor Intel Core Gen 12 care operează în tandem cu memorie RAM DDR5-4800. Sistemul suportă extensia imaginii pe maxim patru ecrane și include cinci porturi USB și unul configurabil. Acesta permite conectarea dispozitivelor de stocare sau a altor dispozitive. Oferind un grad sporit de flexibilitate, sistemul a fost proiectat pentru a permite acces facil la modulele de stocare și de memorie, pentru upgrade-uri rapide.

Mini PC PN52 are la bază un procesor din cea mai recentă serie AMD Ryzen H, cu grafică integrată AMD Radeon. Mini PC-ul include două SSD-uri M.2 2280 și un HDD SATA de 2,5 inchi. PN52 dispune de două porturi HDMI și de șapte porturi USB, inclusiv un port USB 3.2 Gen 2 Type-C care suportă DisplayPort 1.4 și alimentare la 120 de wați.

Cele două produse vor fi disponibile pe piața românească la sfârșitul trimestrului al doilea al anului în curs.

 

Etichete: , , , , ,