Blizzard va aduce jocul Warcraft pe telefoanele mobile

Scris de | 5 februarie, 2022
Blizzard va aduce jocul Warcraft pe telefoanele mobile

Blizzard face prima mare mutare de după preluarea de către Microsoft a gigantului Activision Blizzard. Compania din spatele lui Starcraft, Diablo şi Warcraft continuă să îşi aducă francizele pe mobil. Pe 4 februarie 2022 a confirmat că va aduce Warcraft pe smartphone-uri.

Asta la câţiva ani distanţă de momentul „do you guys have phones?” şi prezentarea lui Diablo Immortal, care a rămas într-un limbo al dezvoltării. În acest moment cel mai de succes produs Blizzard de pe mobil e Hearthstone, culmea inspirat de universul Warcraft. Acum ne pregătim de Warcraft pe terminalele mobile, mai precis „conţinut nou şi noi experienţe în World of Warcraft şi Hearthstone”.

Încă nu e clar dacă vorbim despre jocuri de strategie sau despre un MMORPG ca World of Warcraft. Jocurile de strategie au avut în general o implementare grea pe mobil, controalele fiind prea migăloase şi succesul a venit doar prin Clash of Clans şi clonele sale, mai degrabă decât vreun Age of Empires. Există deja o aplicaţie World of Warcraft pe mobil, dar îţi permite doar să îţi verifici personajele, lista de prieteni, itemurile.

Mod-uri ca tower defense-uri inspirate de Warcraft 3 au fost populare, deci e loc de aşa ceva aici.

Etichete: , ,

Sursa: Ubergizmo