Tag Heuer Connected Caliber E4 este un ceas inteligent de lux, cu preţ pe măsură

Scris de | 12 februarie, 2022
Tag Heuer Connected Caliber E4 este un ceas inteligent de lux, cu preţ pe măsură

Tag Heuer a lansat un nou ceas inteligent de lux, Connected Caliber E4, cu preţ între 1800 şi 2500 de dolari. Seria Connected este cea mai cunoscută de la Tag Heuer când vine vorba despre ceasuri smart, iar pe 10 februarie a primit un nou membru.

Connected Caliber E4 vine în variante de 42 mm şi de 45 mm. Prima costă 1800 de dolari, iar a doua porneşte de la 2050 dolari şi ajunge şi la 2500 de dolari. Ceasurile se vor livra din martie 2022, marcând împlinirea a 2 ani de la debutul seriei Connected 2.0.

Caliber E4 vine cu o varietate de watch face-uri, care includ un tracker de wellness cu o animaţie colorată şi futuristă. Puteţi opta şi pentru un watch face clasic, care imită un ceas mecanic şi preia look-ul ceasurilor analogice lansate de Tag Heuer în ultimii 160 de ani. Sunt şi variante mai sportive sau mai elegante.

Odată setate, ceasurile de 42 sau 45 mm pot fi conectate la un smartphone pentru a planifica sesiunile de fitness. Pot monitoriza paşii, caloriile arse, pulsul, dar şi ghida utilizatorul prin seria de exerciţii şi să le amintească să ia pauze. TAG Heuer promite şi că aceste ceasuri au ecrane foarte luminoase, cu un contrast excelent în bătaia soarelui. Purtabilele sunt accesorizate cu o serie de curele din piele sau curele metalice.

Versiunea de 45 mm are ecran OLED de 1.39 inch, procesor Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ şi rulează Google Wear OS 2. Integrează sensor de puls, NFC pentru plăţi cu mobilul, altimetru, busola şi GPS. Bateria de 430 mAh oferă o zi completă de activitate ce include până la 5 ore de tracking. Pe versiunea de 42 mm bateria scade la 330 mAh.

Etichete: , , ,

Sursa: Slashgear