Nokia G11 este un telefon de buget proaspăt lansat, cu două actualizări Android promise

Scris de | 16 februarie, 2022
Nokia G11 este un telefon de buget proaspăt lansat, cu două actualizări Android promise

Nokia G21 a debutat în această săptămână, însoţit de un telefon de buget şi mai light, Nokia G11. El împarte grosul dotărilor cu Nokia G21, doar că face un downgrade la camera principală şi vine cu un corp mai uşor.

Natura sa mai entry level e aratată de bretonul picătură de sus şi muchiile groase ale ecranului. Nokia G11 păstrează procesorul Unisoc T606 de pe Nokia G21, dar scade cantitatea de RAM la 3 GB şi stocarea la 32 GB. Are şi slot microSD, care suportă până la 512 GB stocare extra. Camera triplă din spate include un senzor principal de 13 MP, alături de alţi doi senzori de 2 MP: unul Macro şi unul Bokeh. Camera selfie de 8 MP este ascunsă în acel breton mic frontal.

Ecranul este un LCD de 6.5 inch cu rezoluţie HD+, iar o confirmare naturii de buget aici. Pe de altă parte are şi refresh rate de 90 Hz şi touch sampling rate de 180 Hz, pentru gameri… mă rog gamerii de endless runner. Bateria de 5050 mAh e selling point cu suport pentru încărcare la 18W şi HMD promite o autonomie de până la 3 zile. Adaptorul inclus în cutie e unul de 10W, deci trebuie să cumpăraţi altul pentru 18W.

Nokia G11 va primi doi ani de actualizări Android, trecând la Android 12 şi 13. Primiţi şi 3 ani de actualizări de securitate. Disponibil pe bej şi albastru deschis, telefonul va costa 159 de euro.

Etichete: , , ,