Tableta Realme Pad Mini apare în randări oficiale şi vedem şi specificaţii

Scris de | 23 februarie, 2022
Tableta Realme Pad Mini apare în randări oficiale şi vedem şi specificaţii

Realme a intrat pe piaţa tabletelor în 2021, prin modelul Realme Pad, o tabletă de buget cu ecran de 10.4 inch. Aflam imediat după debut că ni se pregăteşte şi un model Realme Pad Mini, iar acesta tocmai a scăpat, sub formă de imagini şi specificaţii.

Realme Pad a debutat în 2021 cu procesor Helio G80, baterie de 7100 mAh şi design atractiv. Ulterior un dispozitiv cu numele de cod „RMP2105” primea aprobări de la autoritatea thailandeză NBTC. Acum zvonacul @OnLeaks (Steve Hemmerstoffer) ne dezvăluie specificaţii şi randări pentru tableta Realme Pad Mini. Ea are ecran de 8.7 inch şi procesor Unisoc T616. Procesoarele Unisoc sunt tot mai răspândite, prinzând tracţiune mai ales după ce au fost adoptate de Motorola şi Nokia pe tablete din India şi apoi de Samsung pe Galaxy Tab A8 10.5 2021.

Ei bine acum şi Realme preia procesorul şi îl însoţeşte cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Tableta vine şi cu o baterie de 6400 mAh, care va suporta încărcare la 18W, fix ca şi cea de pe modelul Realme Pad. Toate acestea cu o talie de 7.6 mm. În zona frontală se află o cameră selfie de 5 MP, iar în spate primim una cu senzor de 8 MP şi un modul foto surprinzător de elegant. Aici vedem ediţia argintie a tabletei, dar ar trebui să apară şi alte nuanţe.

Produsul e deja certificat în India, Europa şi Thailanda, deci e doar o chestiune de timp până se lansează. Poate la MWC 2022? Realme Pad costă 999 lei în România, deci o versiune mai ieftină a să nu poate decât să sune tentant.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina