Xiaomi Smart Band 7 ar putea sosi cu ecran Always On, GPS şi alarmă inteligentă

Scris de | 5 martie, 2022
Xiaomi Smart Band 7 ar putea sosi cu ecran Always On, GPS şi alarmă inteligentă

Unul dintre produsele care au contribuit la ascensiunea celor de la Xiaomi în topul producătorilor de purtabile este cu siguranţă seria Mi Band. Mi Band 5 şi 6 au fost produse de uriaş succes, aşa că e lesne de înţeles de ce devine brusc interesant un zvon cu privire la Xiaomi Smart Band 7. Acesta primeşte primele scăpări, care dezvăluie prezente unei funcţii Always On Display, a unui GPS la bord, dar şi a unei alarme inteligente.

Xiaomi Mi Smart Band 6 era anunţată în martie 2021, deci ar cam fi cazul să vedem un succesor. Includea un ecran mai mare decât predecesorul, monitorizare a saturaţiei oxigenului, iar acum vine şi Smart Band 7/ Mi Band 7. Informaţia cu privire la viitorul produs a apărut sub forma unei scăpări de firmware din aplicaţia Zepp, iar produsul final ar putea avea câteva diferenţe.

Acolo unde versiunea 6 avea un ecran în formă de pilulă, cu diagonală de 1.56 inch, succesorul va aduce un panou cu rezoluţie de 192 x 490 pixeli. Dacă rezoluţia verticală e cam la fel, cea orizontală e mai mare, deci ecranul ar putea fi mai lat. Unele watch face-uri confirmă şi prezenţa unei funcţii Always On Display. Ea afişează mereu data, oră şi alte date importante, dar creşte serios consumul de baterie. Brăţările Xiaomi nu aveau GPS până acum, când această funcţie soseşte pe ediţia 2022 a produsului.

Va oferi chiar poziţionarea globală prin multipli sateliţi şi reţele, inclusiv GLONASS, Galileo şi BeiDou. Vor exista şi moduri Power Saving, iar ţinta ar fi atingerea unei autonomii de 14-15 zile. O altă funcţie din acest leak este Smart Alarm, care aşteaptă să intri în starea dintre somn şi trezire înainte de a te trezi. Nu apare vreo menţiune de NFC, dar Xiaomi lansează de obicei o brăţară separată cu această funcţie.

Etichete: , , , ,

Sursa: Android Authority