GTA 6 ar include 500 de ore de gameplay şi acţiune pe tot globul

Scris de | 10 martie, 2022
GTA 6 ar include 500 de ore de gameplay şi acţiune pe tot globul

GTA 6 a fost confirmat indirect de către Rockstar la începutul lunii februarie, iar acum apar noi zvonuri despre viitorul joc. Ne apropiem de un deceniu de la debutul lui GTA V şi nu sunt semne că titlul va fi gata în 2023. Dacă zvonurile sunt reale totuşi a fost creat un univers uriaş în acest titlu viitor.

Proiectul este chiar mai ambiţios decât ne aşteptam, deoarece acţiunea se va extinde dincolo de Vice City (varianta fictivă de Miami). Pică şi acţiunea din Rio sau Tokyo. Analistul din industria de gaming Michael Pachter a descoperit că acţiunea se va muta între următoarele metropole: Liberty City (New York), San Andreas (San Francisco) şi Europa. Los Santos (Los Angeles) nu este menţionat, dar ar face parte oricum din ecuaţie.

Pachter e sigur că jocul va oferi un tot va oferi între 400 şi 500 de ore de gameplay. Ce e drept la fel ni s-a promis şi la Dying Light 2 şi nu e chiar aşa. Sursa afirmă şi că dimensiunea acestui joc e motivul pentru care durează aşa mult dezvoltarea sa. Ea ar fi început în 2014, iar Pachter a indicat faptul că titlul ar putea sosi prin 2024. Povestea încă nu era gata în 2014, dar în 2015 se scria deja cod.

O bună parte din cei 2000 de angajaţi Rockstar sunt implicaţi în acest proiect. Londra ar fi în cărţi pentru cel puţin câteva ore bune de joc, poate şi Paris şi alte metropole din Europa. De văzut şi cum va arăta următorul GTA Online, care a crescut enorm şi a devenit în mare un joc de sine stătător, generator de multe ore de gameplay şi universuri comice. Cu un Red Dead Redemption de peste 200 GB ne întrebam cât va ocupa noul GTA.

Etichete: , , , ,

Sursa: comicbook.com