GTA 6 a fost în sfârşit confirmat de către Rockstar

Scris de | 5 februarie, 2022
GTA 6 a fost în sfârşit confirmat de către Rockstar

Sunt câteva produse multimedia pe lumea asta care par ireale până le ţii în mână. Jocul Half Life 3, un album nou TOOL şi unul Guns ‘N Roses, dar şi jocul GTA 6. După o tonă de speculaţii, care ne-au dus în Rio şi Tokyo, ba chiar şi în Los Angeles, iată că Rockstar a confirmat în sfârşit că se lucrează la Grand Theft Auto 6.

Au trecut aproape 10 ani de la ultimul joc GTA lansat. E vorba despre Grand Theft Auto V, care a sosit iniţial pe Xbox 360 şi PlayStation 3 în 2013. Ulterior Rockstar a ales să porteze jocul şi pe PS4 şi Xbox One. A pariat mult şi pe GTA Online, care a avut un succes teribil, iar acum aflăm că Grand Theft Auto VI e deja bine intrat în faza de dezvoltare. Iată şi postarea exactă:

Mulţi dintre voi au întrebat cu privire la un nou entry în seria Grand Theft Auto. Cu fiecare proiect nou, ţinta noastră este să trecem dincolo de ce am livrat în trecut. Suntem încântaţi să confirmăm că dezvoltarea activă a noului entry din serie este în desfăşurare.

Vom oferi mai multe detalii de îndată ce vom fi gata.

Am putea paria pe o prezentare la E3 în vară sau poate la Tokyo Game Show în toamnă, cel târziu la The Game Awards 2022 pe final de an. GTA V a doborât record după record, generând 6 miliarde de dolari în venituri şi având peste 155 de milioane de unităţi vândute. Rockstar mai lucrează şi la portări pe PS5 şi Xbox Series X pentru GTA V şi GTA Online, cu grafică 4K la 60 FPS.

Printre speculaţiile apărute în 2022 despre GTA 6 se număra numele de cod „Project Americas” şi faptul că jocul va avea loc în Vice City, adică Miami, dar şi într-un oraş care emulează Rio de Janeiro. Povestea ar avea loc în anii ’70 şi ’80.

Etichete: , , , ,

Sursa: Slashgear