GTA 5 pentru PS5 va rula la 4K la 60 FPS

Scris de | 10 august, 2021
GTA 5 pentru PS5 va rula la 4K la 60 FPS
foto via @ubergizmo.com

Mulți jucători așteaptă, fără îndoială, GTA 6. Nu avem nicio idee când va sosi, dar se pare că Rockstar încă exploatează la maxim GTA 5. La evenimentul de prezentare a PS5 de anul trecut și la alte evenimente de gaming ulterioare, studioul anunța că GTA 5 va ajunge atât pe PS5, cât și pe Xbox Series X, noua generație de console.

Chiar dacă mulți utilizatori sunt poate sătui deja de joc, și meme-urile pe această temă au continuat să curgă de la acel anunț, Rockstar este determinată să ofere o experiență cât mai bună pe noile console. Astfel, conform unei postări pe blogul Sony Germania, s-a dezvăluit că jocul va rula la rezoluție 4K la 60 fps. Aceasta este pentru PS5, însă putem să presupunem că Xbox Series X nu ar trebui să aibă probleme la rularea jocului la specificații similare. Trebuie remarcat faptul că GTA 5 pentru PS4 rulează la rezoluție 4K, însă nu este așa-numitul „true 4K”. Este doar un upscaling al jocului original la rezoluția 4K. 

Acest lucru se datorează faptului că, așa cum au subliniat unii, doar versiunea pentru PC a GTA 5 are „true 4K”, în timp ce PS4 rulează jocul la o rezoluție nativă de 1080p. Versiunile next-gen ale jocului vor oferi însă o experiență la o calitate mult mai bună cu siguranță, altfel lansarea titlului nu ar fi justificată.

Etichete: , ,

Sursa: GTA 5 For PS5 Will Run At 4K At 60 FPS