Primul joc Rockstar pentru noua generație de console este…tot GTA V

Scris de | 19 mai, 2021
Primul joc Rockstar pentru noua generație de console este…tot GTA V

Rockstar a anunțat ieri că GTA V va fi primul său joc pentru noile console ale celor de la Sony și Microsoft, PS 5 și Xbox Series X/S. Vestea nu e deloc o surpriză, fiind practic o confirmare a unui anunț făcut în urmă cu un an, la prezentarea lui PlayStation 5.

Este o mișcare ușor de înțeles din partea celor de la Rockstar: GTA V este unul dintre cele mai bine vândute jocuri din istorie, și are o comunitate uriașă de utilizatori activi, ceea ce face ca prezența sa pe noua generație de console să fie un must. Iar producătorul său nu intenționează să îl lanseze fără câteva îmbunătățiri.

În comunicatul oficial, compania menționează că GTA V și GTA Online vor ajunge pe Xbox Series X și PlayStation 5 pe 11 noiembrie 2021, ca produse separate. Există și o înțelegere între Sony și Rockstar, care va face ca GTA Online să fie gratuit exclusiv pentru jucătorii de pe PS5 în primele 3 luni de la lansare.

De asemenea, în update-urile de vară ale GTA Online vor exista câteva beneficii speciale pentru jucători, pe care le vor putea activa odată cu noua versiune a jocului de pe console, precum și o campanie specială cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la lansarea lui GTA III. Rockstar nu detaliază foarte mult ce vor conține noile ediții ale GTA V și GTA Online, spunând doar că acestea vor fi „extinse și îmbunătățite”.

Ciclul de viață al lui GTA V va ajunge astfel să se extindă pe durata a trei generații de console diferite, devenind unul dintre cele mai longevive titluri actuale disponibile pe Playstation și Xbox. Take Two spune că jocul a fost vândut în peste 140 de milioane de exemplare până acum, iar anul trecut a reprezentat motivul pentru care magazinul Epic Games a cedat câteva ore, acesta nefiind capabil să suporte valul de utilizatori noi care încercau să descarce titlul celor de la Rockstar, oferit atunci gratuit.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Details on New Updates to GTA Online and Red Dead Online