Rockstar renunță la update-urile majore pentru Red Dead Online și se va concentra pe următorul GTA

Scris de | 8 iulie, 2022
Rockstar renunță la update-urile majore pentru Red Dead Online și se va concentra pe următorul GTA
Foto: Rockstar

Rockstar Games a confirmat deja că mult-așteptatul GTA VI, următorul titlu din celebra serie de jocuri, se află în dezvoltare. Anunțul a fost făcut odată cu prezentarea datelor de lansare pentru GTA V și GTA Online pentru PS5 și Xbox Series X/S.

Acum, într-un update oficial oferit comunităților de Red Dead Online și GTA Online, dezvoltatorul a spus că a început „să mute mai multe resurse de dezvoltare” către noul titlu Grand Theft Auto în ultimii câțiva ani. Compania a luat această decizie deoarece înțelege „nevoia de a depăși așteptările jucătorilor”, dar asta înseamnă că vor exista și aspecte care vor avea de suferit.

Unul dintre acestea este legat de update-urile primite de Red Dead Online, și se pare că jucătorii titlului western al Rockstar nu se vor mai bucura de niciun update major pentru joc. Asta înseamnă, conform celor de la GameRant, că jucătorii nu vor mai avea parte de noi Specialist Roles, misiuni sau moduri de joc. Compania va continua să lucreze la modurile deja existente și va adăuga noi Telegram Missions (activități pe care jucătorii le pot face pentru a obține recompense) în acest an, însă evenimentele următoare vor scoate în evidență funcțiile deja introduse în Red Dead Online.

Jucătorii de Red Dead Online s-au plâns anterior de lipsa unor update-uri substanțiale pentru jocul western, spunând că Rockstar are tendința de a prioritiza franciza GTA. Asta nu reprezintă însă o surpriză, ținând cont că GTA reprezintă principala sursă de venit a Rockstar, astfel că decizia de a dedica mai multe resurse pentru crearea lui GTA VI este una naturală.

Etichete: , , , , ,